Hangi bakan, Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümlerini yayına girmeden izliyor?

TRT'nin fenomen haline gelen dizisine siyasiler de yoğun ilgi gösteriyor.

Google Haberlere Abone ol
Hangi bakan, Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümlerini yayına girmeden izliyor?

TRT'nin fenomen haline gelen dizisi Diriliş Ertuğrul'a siyasilerin de yoğun ilgi gösteriliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta omak üzere, birçok bakan ve milletvekili her fırsatta diziyi takip ettiklerini söylüyorlar. Peki, hangi bakan diziyi yayınından önce izliyor?



Dışileri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TRT'nin büyük ilgi gören dizisi Diriliş Ertuğrul'u izlediğini söyledi. Çavuşoğlu TRT'nin Diriliş Ertuğrul'un bölümlerinin önceden kendisine gönderildiğini ve yayına girmeden izlediğini söyledi.



"'Kız gibi konuşuyorsun' dediler"



CNN Türk'te  Hakan Çelik'in programına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:



Eskiden Japoncam iyiydi, şimdi daha kötü. Hatta telaffuzum da iyiydi. Japoncayı öğrenmeye başladığımızda öğretmenlerim kadınlardı. Sonra erkeklerle konuşurken gülmeye başladılar. "Neden?" diye sorduğumda "Kız gibi konuşuyorsun" dediler. Meğer kadınların tonlamaları daha farklıymış.



'Oyuncuları getirmemi istiyorlar'



Şimdi her yerde Türk dizileri var. Çocuklara Türk isimleri veriliyor. hatta bazen benden dizilerde oynayan oyuncuları getirmemi istiyorlar.



'TRT, Driliş'in bölümlerini önceden gönderiyor'



"Ben Dirliş'i izliyorum bilgisayarıma yükleyip uçakta izliyorum. TRT önceden gönderiyor bana iPad'e yüklüyorum. Kafa dağıtmak için iyi. Hiç bir bölümünü kaçırmıyorum. Vatanım Sensin, o da güzel bir dizi, eşim izliyor."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin