Hande Erçel'in yeni dizi partneri Tolgahan Sayışman mı olacak?

Erçel, yeni sezonda iddialı bir diziyle ekrana gelecek...

Google Haberlere Abone ol
Hande Erçel'in yeni dizi partneri Tolgahan Sayışman mı olacak?

"Güneş'in Kızları" dizisiyle ünlenen 2015'te adı google'da aranan isimler sırasında ilk sıralarda yer alan Hande Erçel, yeni sezonda yine bir diziyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.



"Aşk Laftan Anlamaz" isimli ikinci dizisinde Burak Deniz'le partner olan, ekranda dönen reklamında ise Aras Bulut İynemli'yle oynayan Erçel'in yeni rol arkadaşı ise merak konusu... Geçen aylarda Gold Film'le anlaşma imzalayan oyuncunun adı önce Kadir İnanır'ın daha sonra Tolgahan Sayışman'ın dizi ekibinde geçti. Son gelen haberlere göre ise Erçel, Erol Özlevi'nin yöneteceği kod adı "Siyah İnci" olan dizide Tolgahan Sayışman'la partner olacak.



Üstelik ilk bölümü Çeşme ve İstanbul'da çekilecek dizinin iki başrol oyuncusunun tanıştığı ve birbirleriyle çok iyi anlaştığı da konuşuluyor. Berk Hakman, Olgun Şimşek, Hüseyin Avni Danyal ve Nurseli İdiz gibi oyuncuların da adının teklif giden oyuncular arasında olduğu dizinin çekimlerinin ay sonu itibariyle başlayacağı da konuşuluyor. Ancak Hande Erçel'in menajerinin "Hande, Kadir'in İnanır'ın da Tolgahan Sayışman'ın da kadrosunda değil. Onun karşısındaki oyuncuya bakıyoruz. Daha belli değil" demesi kafaları karıştırdı.



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin