Hande Ataizi 'Sizi kandırıyoruz' diyen gelin adayını kovdu mu?

Sony Channel'da yayınlanan izdivaç programında, gelin adayından flaş bir itiraf gelmişti.

Google Haberlere Abone ol
Hande Ataizi 'Sizi kandırıyoruz' diyen gelin adayını kovdu mu?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından evlilik programlarına getirilen yasağa rağmen Sony Channel'daki Hande Ataizi'nin programında gelin adaylarından Sevgi'nin "Bu programlara çıkanlar ekran başındakileri kandırıyor" şeklindeki sözleri büyük yankı uyandırmıştı.



Hande Ataizi 'Sizi kandırıyoruz' diyen gelin adayını kovdu mu?



Zuhal Topal'ın programındayken damat adaylarından Birkan ile yatak görüntüleri ortaya çıkan Sevgi, şimdilerde Sony Channel Türkiye kanalında yayınlanan programda ilginç bir itirafta bulunmuştu. Kenan Doğulu'ya benzerliğiyle dikkat çeken talibini geri gönderen gelin adayı, gerekçesini açıklarken "Anlaşarak geldik biz buraya. Kandırıyoruz aslında sizi. Anlaştık da geldik" ifadelerini kullanmıştı.



Programdan gönderildi



Ardından "Desem de inanmayın" diyerek durumu kurtarmaya çalışan Sevgi, yaptığı hatanın bedelini programdan gönderilerek ödedi. Son yayınlanan iki bölümünde ekrana çıkartılmayan gelin adayının ne açıklama yapacağı merak ediliyor.



RTÜK ceza yağdırdı



Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), geçen hafta Sony Channel’da yayınlanmaya başlanan "Hande Ataizi ile" isimli evlilik programına 5  kez yayın durdurma ve en üst sınır olan yüzde 5 oranında para cezası verdi.



Hande Ataizi'nin programındaki gelin adayı: Sizleri kandırıyoruz!



Hande Ataizi 'Sizi kandırıyoruz' diyen gelin adayını kovdu mu? - Resim : 2
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin