Halkla ilişkiler'in en önemli yarışması The Sabre Awards jürisine Türkiye'den yeni isim

The Sabre Awards 2016 EMEA jürisine Türkiye'den yeni bir isim katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Halkla ilişkiler'in en önemli yarışması The Sabre Awards jürisine Türkiye'den yeni isim

Halkla ilişkiler dünyasının en önemli ve en prestijli ödüllerinden olan The Sabre Awards 2016 jürisine bu yıl Türkiye’den sadece Golin İstanbul Ajans Başkanı Kaan Berkan yer alıyor.



Halkla ilişkiler'in en önemli yarışması The Sabre Awards jürisine Türkiye'den yeni isimThe Holmes Report tarafından 2000 yılından beri organize edilen The Sabre Awards bugün halkla ilişkiler endüstrisinin en büyük ödül organizasyonu. Kurucusu Paul Holmes; “The Sabre Awards’ın EMEA jürisi her zaman tüm dünyadan sektörün liderlerinin çekim merkezi olabilmesiyle ön plana çıkmıştır. Bu yıl da Avrupa’nın doğusundan batısına, dünyanın lider şirketlerini temsil eden yöneticiler jürimizde yer alıyor” dedi.



Jürinin yeni üyesi, Golin İstanbul Ajans Başkanı Kaan Berkan; “Günümüzün hızla dijitalleşen ve gerçek zamanlı hale gelen dünyasında endüstrimizin de sürekli olarak kendisini yenileyebilmesi çok önemli. The Sabre Awards bir taraftan dünya çapında en başarılı işleri ödüllendirirken, diğer taraftan endüstrimizi geliştirecek ve yenileyecek fırsatların da altını çiziyor. Bu önemli jürinin bir parçası olmaktan ve endüstrimizin en iyi iletişimcilerinin işlerinin onurlandırılmasına katkıda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.



The Sabre Awards için başvurular Ocak 2016 sonuna kadar devam ediyor. Ödül töreni ise Mayıs 2016’da daha sonra belirlenecek bir yerde gerçekleştirilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin