HALKLA İLİŞKİLERDE STRATEJİ DEĞİŞİYOR

Almanya´da düzenlenen 3. ICCO 2003 Dünya PR Zirvesi´ne katılan PRCI Başkanı Meral Saçkan, bilgi paylaşım toplantısında izlenimlerini aktardı.

Google Haberlere Abone ol
HALKLA İLİŞKİLERDE STRATEJİ DEĞİŞİYOR

Almanya'nın Berlin kentinde yapılan '3. ICCO 2003 Dünya PR Zirvesi'nde edinilen izlenimler, PRCI ve Marketing Türkiye işbirliği ile düzenlenen Sektörle Bilgi Paylaşım Toplantısı'nda halkla ilişkiler uzmanlarıyla paylaşıldı.

Dedeman Otel'deki toplantıya PRCI Başkanı ve MPR Pazarlama Halkla İlişkiler Genel Müdürü Meral Saçkan, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu ile PRCI Yönetim Kurulu Üyesi ve ORSA Stratejik İletişim Danışmanlığı Başkanı Salim Kadıbeşegil konuşmacı olarak katıldı.

Zirvede, özellikle 'Dünya Değişiyor, Sizin İletişim Stratejiniz Değişti mi?' konulu toplantının ilgi çektiği belirtilerek, 11 Eylül saldırılarından sonra yepyeni bir dünya düzeninin oluştuğu, ABD'nin hoşgörüsünün azaldığı ve agresif bir dış politika izlediği belirtildi. Konuşmasında, bu gerçeğe dikkat çeken PRCI Başkanı Meral Saçkan, 'ABD markalarına tavır alındı. Tüketicinin satın alma kararı politize edildi. Şirket ve markalara olan güven azaldı.

Artık ABD kökenli firmalar, ABDli olma özelliklerini geri çekip, yerel özelliklerine önem vermeliler' dedi.Akşam

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin