atv'de ekrana gelecek diziden başlamadan ayrıldı!

Avrupa Yakası'nın 'Yaprak'ı Hale Caneroğlu, yaklaşık 5 yıldır setlerden uzaktı.

Google Haberlere Abone ol
atv'de ekrana gelecek diziden başlamadan ayrıldı!

2000'li yılların başında Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Yaprak rolüyle fenomen olan Hale Caneroğlu, yaklaşık 5 yıldır setlerden uzaktı. Caneroğlu, bu arada "Hayatımın aşkı" dediği Özgür Fidanoğlu ile evlenip Arya adını verdiği bir de kız çocuğu dünyaya getirdi.



Ünlü yıldız, uzun bir aradan sonra MF Yapım'ın atv için çektiği "Seven Ne Yapmaz" dizisinde Yusuf Çim'in (25) annesini oynamak için anlaştı. Hale Caneroğlu (42) dizinin okuma provalarına bile katıldı. Ancak oyuncunun son anda "Seven Ne Yapmaz"ın kadrosundan ayrıldığı ortaya çıktı.



Bir süredir kişisel gelişim konusunda uzmanlaşan ve adına internet sitesi hazırlayıp "Hayatını İyileştir" adlı eğitimler veren Caneroğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:



"Diziyle görüştüğümüz doğru, birbirimizi de çok sevmiştik. Ancak proje ilerledikçe öngörülen karakterde köklü değişiklikler oldu. Karakterin değişmiş yorumunun kast olarak bana uygun olmadığına karşılıklı karar verdik. Ama dizi çok sıcak ve güzel bir iş. Çok başarılı olacağına inanıyorum. Hem yapım ekibi, hem yönetmen ve oyuncu olarak çalışmak isteyeceğiniz bir ekip. Zaten biz de başka bir iş ve karakterde mutlaka çalışmak üzere sözleştik. İnşallah içime sinen bir proje ve karakter ile ekranlara döneceğim."



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin