Hakan Ural'a yarım milyon TL'lik dava!

Ünlülerin oturduğu Mashattan Sitesi avukatı Beyza Sındıraç, Hakan Ural'a yarım milyon TL' lik tazminat davası açtı.

Google Haberlere Abone ol
Hakan Ural'a yarım milyon TL'lik dava!

İstanbul Maslak'taki Mashattan sitenin yöneticileri yorumculuk yaptığı televizyon programı Gel Konuşalım'da "Bu sitelerde ne para götürüyorlar. Çatır çutur para topluyorlar. İndiriyorlar'' diyen Hakan Ural'a 500 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Hakan Ural, site yönetiminin sırf sakinlerden para toplamak ve taciz etmek amacıyla hukuka keyfi kurallar düzenlediğini ileri sürmüş, hayvan besleyenlerden para toplayabilmek için dava açtıklarını iddia etmişti. Ödeme yapıldığı takdirde davaların geri çekildiğini belirten Hakan Ural, yönetimin yanlış park eden araçlara ceza kesip kitlediğini aktarmıştı.



Habertürk Gazetesi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; Ural, "Bu sitelerde ne para götürüyorlar. Çatır çutur para topluyorlar", "Indiriyorlar", "Parayı verince köpeğin peşine düşmediler" gibi iddialarda da bulunmuştu. Site yöneticileri iddialar üzerine avukat Beyza Sındıraç aracılığıyla Hakan Ural hakkında tazminat davası açtı. 

Yöneticiler dilekçelerinde, kendilerini "hayvan düşmanı" gibi gösteren Hakan Ural'ın site sakinlerini kışkırttığı, birçok hakaret içeren telefonlar aldıklarını belirtti.



`MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞ YAPSIN'



Site yöneticileri, "düzeni sağlamak için yapmış olduldan uygulamaların yolsuzluk gibi gösterildiğini ve hakaret dolu iftiralarda bulunulduğunu" belirtti. Yöneticiler, Hakan Ural'ın kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle 500 bin TL manevi tazminat ödemesini istedi. Site yöneticilerinin, Ural'ın tazminat miktarını Mehmetçik Vakfı'na bağışlaması durumunda davadan feragat edecekleri öğrenildi.


Etiketler hakan ural dava
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin