HAFTALIK DERGİSİ, ECE GÜRSEL'İN 'O POZLARI ÇEKECEĞİNDEN HABERİM YOKTU' AÇIKLAMASINA HINCAL ULUÇ VASITASIYLA YANIT VERDİ

Haftalık Dergisi'nin bu haftaki sayısında, Ece Gürsel'in Kanal D'deki Beyaz Show ve Tv8'deki Nedim Saban'ın Dr.Stress programlarında, Haftalık Dergisi'nde yayınlanan ve ülkenin gündemine oturan Hıncal Uluç-Ece Gürsel fotoğraflarının çekimi aşamasında kandırıldığını söylemesiyle ilgili bir açıklama yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
HAFTALIK DERGİSİ, ECE GÜRSEL'İN 'O POZLARI ÇEKECEĞİNDEN HABERİM YOKTU' AÇIKLAMASINA HINCAL ULUÇ VASITASIYLA YANIT VERDİ

İŞTE HAFTALIK'TAKİ HABER


 


ECE GÜRSEL'İN HAFTALIK DERGİSİ'NDEKİ POZLARLA İLGİLİ SÖZLERİNE DAİR HINCAL ULUÇ'UN KAMUOYUNA AÇIKLAMASI


 


Ece Gürsel, bu hafta Kanal D'deki Beyaz Show ve Tv8'deki Nedim Saban'ın Dr.Stress programlarına konuk olmuş ve bu programlarda Haftalık Dergisi'nde yayınlanan ve ülkenin gündemine oturan Hıncal Uluç-Ece Gürsel fotoğraflarının çekimi aşamasında kandırıldığını söylemiştir. Bu kondan oldukça rahatsız olmaktayız. Haftalık dergisi olarak çekimin konseptinde Hıncal Uluç-Ece Gürsel'in ne verdikleri pozlara ne  de verdikleri cevaplara hiçbir etkimiz olmadı, olamaz ve yoktur. Ece Hanım, çekimlere Hıncal Bey'le birlikte gelmiş, Hıncal Bey'in direktifleri doğrultusunda pozlar verilip çekilmiştir. Hıncal Uluç'un kişiliğine ve meslekteki tutarlı duruşuna duyduğumuz saygı, dergi yönetiminin canlı yayınlara bağlenıp polemiğe girmesini engelleyen tek unsurdur. V e bizim beklediğimizden çok daha olgun bir davranış yine Hıncal Uluç'tan gelmiş, Uluç Haftalık dergisi hakkında Ece Gürsel'in farklı yayınlarda yaptığı konuşmalarla ilgili bir açıklamalarda bulunmuştur.


AÇIKLAMA


"Ece Gürsel'in katıldığı çeşitli programlarda niye böyle konuştuğunu anlamakta oldukça zorlandığımı söylemek istiyorum.


Çünkü Sevgililer Günü özel sayısında yapılmış olan Sweetheart konseptli kapak çekimi için Ece Gürsel, Haftalık Dergisi ile asla muhatap olmadı.


Gerek dergi ile gerekse Ece Gürsel ile tüm konuşmaları ben yaptım, bağlantıları ben sağladım.


Belirtmek isterim ki ortada Ece Gürsel'in dedği gibi Haftalık Dergisi'nin tarafları aldatma durumu yok.


Eğer iddia edildiği gibi bir aldatma varsa, o halde aldatmayı da ben yaptım.


Sevgilerimle..." 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin