Hafta sonu Kadıköy'e yıldızlar geliyor

'Kadıköy’de Basket Zamanı' etkinliğine hem basketbolun yıldızları hem de sinemanın yıldızları katılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Hafta sonu Kadıköy'e yıldızlar geliyor

Kadıköy Belediyesi’nin 26 Mart'ta gerçekleştireceği 'Kadıköy’de Basket Zamanı' etkinliğine hem basketbolun yıldızları, hem de sinemanın yıldızları katılacak.



Kadıköy Belediyesi, 26 Mart'ta "Kadıköy’de Basket Zamanı” adlı 1 günlük spor etkinliği düzenliyor. Basketbolla dolu gün boyu sürecek etkinliklere, Basketbol Oyuncuları; Murat Didin, Kerem Gönlüm ve eşi Elif Gönlüm, oyuncular; Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ve Emre Karayel katılacak.



Kadıköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Kadıköy Basketbol Akademisi ortaklığı ile gerçekleşecek spor etkinliğinde basketbol antrenmanları yapılacak. Ayrıca toplam 9 kategoride düzenlenecek basketbol yarışmaları yapılacak. Basketbol severler, Basketbol Oyuncusu Murat Didin, Basketbol Oyuncusu Kerem Gönlüm ve eşi Elif Gönlüm, Oyuncu Sedef Avcı, Oyuncu Kıvanç Kasabalı ve Oyuncu Emre Karayel ile basketbol oynayabilecek.



Kadıköy Belediyesi Caferağa Spor Salonu’nda 26 Mart Pazar günü 09.00’dan 17.00’ye kadar gün boyu sürecek basketbol dolu etkinliklere çocuklar, anneler, babalar ve tüm Kadıköylüler katılma imkânı bulabilecek. Etkinlikte, spor beslenme uzmanı ve spor psikoloğu da bulunacak ayrıca katılan herkese Kadıköy Belediyesi tarafından basketbol forması hediye edilecek.



“Kadıköy’de Basket Zamanı” adlı spor etkinliğinin yaz sonuna kadar her ay 1 günlüğüne düzenlenmesi planlanıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin