Hadise'den 'Şapka olmamış, göğüsler fırlamış' yorumuna sert tepki!

Ünlü şarkıcı, Gülşah Saraçoğlu'nun 'Şapka olmamış, göğüsler fırlamış' yorumuyla çileden çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Hadise'den 'Şapka olmamış, göğüsler fırlamış' yorumuna sert tepki!

45. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği kıyafetle eleştirilen Hadise, modacı Gülşah Saraçoğlu'ndan da "Şapka olmamış, göğüsler fırlamış" yorumunu alınca çileden çıktı.



Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde 45'incisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği kıyafetle bir anda eleştiri oklarının hedefi oldu. Yaklaşık 45 bin lira harcadığı 'Dior' marka kıyafetin kendisine yakışmadığı iddia edildi. Hatta ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, konuk olduğu Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında kıyafetin çok yazlık olduğunu söyleyip, "Şapka olmamış, göğüsler fırlamış" yorumunda bulundu. Gelen eleştirilere daha fazla dayanamayan Hadise ise, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak isyan etti.



Hadise'den 'Şapka olmamış, göğüsler fırlamış' yorumuna sert tepki!



Altın Kelebek'te çektirdiği fotoğrafları paylaşan Hadise, fotoğrafın altında hem İngilizce hem de Türkçe bir mesaj yayınlayarak şunları söyledi:



"Dikkatimi çeken bir noktayı sizinle paylaşmak istiyorum. Kadınların, kadınlara yaptığı bu iğrenç yorumlar neden? Bir ödül töreni yaşadık, herkes içinde mutlu olduğu ve güçlü hissettiği kıyafetleri giydi.



Beğenmemek ve eleştirmek ayrı, kimse beğenmek zorunda değil ama neden hep kadın sanatçıları, oyuncuları konuşuyoruz? Kilo almış, göğsü fırlamış, frikik vermiş gibi onlarca iğrenç yorum!



"ERKEKLER NİYE KONUŞULMUYOR"



Bu törene katılan erkekler neden hiç konuşulmuyor? Göbekleri, dökülen saçları, giydiği kıyafetler? Erkek yorumcular törene katılan erkekler hakkında rencide edici yorumlarda bulunmuyor. Hiç okumadım! Kadın olarak birbirimizi aşağılamayı bırakıp desteklemeye başladığımızda daha güçlü olacağız. Özgür bir ülkeyiz herkes yorum yapsın ama alay etmesin, rencide etmesin!



"ARTIK BUNA DUR DEME ZAMANI GELSİN"



Kadına şiddete hayır dediğimiz en yoğun dönemde kadınlar bu şiddeti başka kadınlara uygulamasın! Artık buna dur deme zamanı gelsin! Ben bu durumların kadının özündeki zarafet olgusuyla bağdaşmadığını düşünüyorum."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Dikkatimi çeken bir noktayı sizinle paylaşmak istiyorum. Kadınların, kadınlara yaptığı bu iğrenç yorumlar neden? Bir ödül töreni yaşadık, herkes içinde mutlu olduğu ve güçlü hissettiği kıyafetleri giydi. Beğenmemek ve eleştirmek ayrı, kimse beğenmek zorunda değil ama neden hep kadın sanatçıları, oyuncuları konuşuyoruz? Kilo almış, göğsü fırlamış, frikik vermiş gibi onlarca iğrenç yorum! Bu törene katılan erkekler neden hiç konuşulmuyor? Göbekleri, dökülen saçları, giydiği kıyafetler? Erkek yorumcular törene katılan erkekler hakkında rencide edici yorumlarda bulunmuyor. Hiç okumadım! Kadın olarak birbirimizi aşağılamayı bırakıp desteklemeye başladığımızda daha güçlü olacağız. Özgür bir ülkeyiz herkes yorum yapsın ama alay etmesin, rencide etmesin! Kadına şiddete hayır dediğimiz en yoğun dönemde kadınlar bu şiddeti başka kadınlara uygulamasın! Artık buna dur deme zamanı gelsin! Ben bu durumların kadının özündeki zarafet olgusuyla bağdaşmadığını düşünüyorum. - As a woman who believes in equal rights and who defends women’s rights these following things caught my attention after the award show I attended. Everybody is free in expressing their opinion about anything, this is a fact. But why is it that female reporters or writers humiliate the female actresses, singers, presenters while there isn’t any male reporter humiliating male artists, actors, writers, presenters who attended the show. During a time when women are standing op for themselves and their rights... a time when women no longer tolerate violence towards them in every form I strongly believe that us as women can only achieve these goals if we first as women start empowering one another. Everyone is entitled to have an opinion but again how can we empower ourselves if our enemies are actually women. When women stop humiliating each other that s when we as women will be treated equal.



Hadise (@hadise)'in paylaştığı bir gönderi (11 Ara, 2018, 6:39öö PST)






Hadise'den 'Şapka olmamış, göğüsler fırlamış' yorumuna sert tepki! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin