Hadise ile Serhat Akın arasındaki polemikte yeni perde!

Eski futbolcu Serhat Akın ile Hadise arasındaki 'Arap atı' polemiği hız kesmeden devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Hadise ile Serhat Akın arasındaki polemikte yeni perde!

Ünlü şarkıcı Hadise kendisine "Geçmişte beğenmemiştim. Sonradan açıldı Arap atı gibi' diyen Akın'a aynı gün "Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın. Kadının bu kadar şiddet gördüğü bir dönemde susamam diye" karşılık vermişti.



Twitch adlı platformda yaptığı canlı yayında şarkıcı Hadise için Arap atı benzetmesi yapan Serhat Akın hem ünlü şarkıcıya zeytin dalı uzattı hem yanıt verdi.



Hadise’nin Türkiye’nin megastarı olduğunu söyleyen Akın, Arap atı ifadesini şarkıcıyı yüceltmek için kullandığını ancak yanlış anlaşıldığını açıkladı. Hadise ile 2007 yılında Anderlecht’te top oynarken röportaj yaptıklarını anlatan eski futbolcu, kullandığı ifadeyle kimseyi aşağılamadığını belirtip şöyle konuştu:



"2007’de Anderlecht’te gittiğimde Hadise o zaman çok popüler değildi ve o dönem röportaj yapmıştık. İşin başındaydı ve ben de o dönem tanımıyordum. Bunun üzerine ‘Aranızda bir şey geçti mi?’ diye soru geldi.



O zaman kız arkadaşım vardı. ‘Hadise’nin o dönem saçının modelini beğenmedim şu an güzel bir kadın’ dedim.



Bu yüceltici bir şey bunda şiddet nerede? ‘Şu anki fotoğrafıyla eski hali arasında dünyalar kadar fark var sonradan güzelleşti’ dedim. Arap atı cümlesinin Hadise’yle alakası yok. ‘Hadise, Arap atı gibi birisi ya da at gibi kadın’ demedim. ‘Sonradan açıldı’ dedim yani yüceltici bir durum. Hadise ile o röportajdan sonra hiç görüşmedim çok başarılı bir megastar bence. Kadına şiddet hiç benlik bir durum değil”



'Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın'



Hadise’nin kendisi için yaptığı “Uzaktan adamsın ama adamlıktan uzaksın” şeklindeki açıklamasına üzüldüğünü ve asıl bu sözlerle şarkıcının kendisine şiddet uyguladığını savunan Akın “Üzüldüm tabii ben adamlığıma kimseye söz ettirmem. Ben bir deyim kullandım, evli barklı mutlu bir insanım. Şimdi ortada ağır bir şey de var kadına şiddetten bahsediyor, öbür taraftan bir erkeğe adamlıktan hakaret ediyor. Beni ne kadar tanıyor ki adamlığımdan bahsediyor. Ben kimseyi aşağılamam” dedi.



'Yanlış anladıysa affola'



Yayını basan eşiyle aralarında esprili diyalogların geçtiğini ve eşinin kıskanç biri olmadığını sözlerine ekleyen eski futbolcu “Eşim kıskanç biri değil aslında ortada kıskanılacak bir durum da yok. Hadise ile gündeme gelme ihtiyacım da yok. Yanlış anladıysa affola ben ablasına da mesaj atmıştım belki canlı yayına bağlanabiliriz anlamında. Vicdanım rahat” sözlerini kullandı.



Serhat Akın'dan bir açıklama daha



Bir süredir Twitch platformu üzerinden hem oyun oynayıp, hem de sevenlerimle canlı yayında sohbet etmekteyiz.Yine bu sohbetlerden birinde Hadise hanım ile on sene önce yaptığımız bir röportaj hatırlatılarak kendisiyle alakalı pek çok soru gelmiştir, bu sorulara sohbet ortamının doğallığı içinde verdiğim cevapta o yıllardan sonra Hadise hanımın yaşadığı fiziksel değişimi, herkesin anlamını bildiği, kötü niyet ve argo içermeyen sekilde izah etmeye çalıştım, bu sözlerim yanlış anlaşıldığı gibi halkımıza da yanlış ve çok ağır bir karalama kampanyasıyla aktarıldı.



Hata gözetmeden kim olursa olsun bir insanı kırdığım için öncelikle üzülür, sonrasında özür dilerim, fakat herkes tarafından kötü niyet içermediği malum bu sözlerimin kadına şiddet gibi çok hassas bir konuyla duyurulması, eşim ve kızım üzerinden yargılanmaya çalışılmam karşı tarafın iyi niyetli değil, gündeme gelme çabasıyla bana bu ithamlarda bulunduğunu düşündürdü. Ülkemizin önemli sorunlarından biri olan kadına şiddetle ismimin yan yana gelmesi ve ileride kızımın bu açıklamalarla ilgili bana soracağı soruları düşünerek bu açıklamayı yapma mecburiyeti duydum, istemeden de olsa kırdıysam Hadise hanımdan, böyle bir konu ile gündeme geldiğim için de tüm halkımızdan özür dilerim. Kamuoyuna saygılarımla, Serhat Akın



Serhat Akın ayrıca Twitch yayınına son olarak Manchester City’li Vincent Kompany’yi aldıklarını asıl hedefinin ise dünyaca ünlü yıldız Zlatan İbrahimoviç’i konuk etmek olduğunu açıkladı. Akın, yıllarca önce Almanya’daki bir dünya kupasında biraraya gelip tanıştıkları İbrahimoviç’in, İbrahim Tatlıses ile Ebru Gündeş’in şarkılarını söylediğini anlatı.



Akın o dönem ünlü yıldızla aralarında geçen ilginç anısını şöyle anlattı:“Zlatan ile değişik bir anım var ben o zaman ameliyat olmuştum Almanya’da. Zlatan’ın oda arkadaşı da benim Andarletten arkadaşımdı. Almanya’da dünya kupası vardı, otelde beni arıyorlardı. O da Bosna asıllı olduğu için benden İbrahim Tatlıses ile Ebru Gündeş cd’leri istedi, çok şaşırdım. Hamburg’ta bakkaldan gidip almıştım ona jest yapmıştım, Ebru’nun Çingenem şarkısını falan söyleyince çok şaşırdım. Bakalım onu bağlaın bu anımızı anlattırmak istiyorum. Onlar da jest olarak Almanya İsveç maçında maç bileti yollamışlardı”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin