Hadise: Beni hiçbir şey korkutmaz, istediğimi yaparım!

Ünlü şarkıcı, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
Hadise: Beni hiçbir şey korkutmaz, istediğimi yaparım!

Ünlü şarkıcı Hadise, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. 6 dansçısıyla birlikte sahneye çıkan şarkıcı, yaklaşık iki saat boyunca sevilen şarkılarını söyledi.



Hadise: Beni hiçbir şey korkutmaz, istediğimi yaparım!



Sahne öncesi soruları yanıtlayan Hadise, “Sıfır Tolerans” şarkısının klibi müstehcen bulunduğu için RTÜK’ten ceza aldıktan sonra, “Farkımız Var” klibinde montla kamera karşısına geçmesi hatırlatılınca, “Tam istediğim gibi bir klip çektim. Beni hiçbir şey korkutmaz. İstediğimi yaparım, özgür bir sanatçıyım. RTÜK ceza verecekse de verir” diye konuştu.



Hadise: Beni hiçbir şey korkutmaz, istediğimi yaparım! - Resim : 2



'Kadın-erkek ayrımı yapılıyor'



Cezalar konusunda ayrım yapıldığını dile getiren şarkıcı, “Bence kadınlar bu konuda daha çok eziliyor. Erkek sanatçıların öpüşmeli, sevişmeli sahneleri daha çok var. Bir kadının dansı, vücudu, saçı, makyajı çok konuşuluyor. Bu konuda kadın-erkek ayrımı yapılıyor. Benim sokakta elimi tutup teşekkür eden kadınlar oldu. Ben de onlara teşekkür ederim. Kadının sesi olmaya devam edeceğim” dedi.



Hadise: Beni hiçbir şey korkutmaz, istediğimi yaparım! - Resim : 3



'O giydi diye ben giyemeyecek miyim?'



Yeni klibinde giydiği mont Kim Kardashian’ın montuna benzetildiği için gelen eleştiriler hakkında da konuşan Hadise, “Benzetilmedi, kıyafet aynı. Kim giydi diye ben giyemeyecek miyim? Yapacak bir şey yok. Eşi Kanye West’in tasarımı, ben de onun tasarımlarını beğeniyorum” diye konuştu.



Hadise: Beni hiçbir şey korkutmaz, istediğimi yaparım! - Resim : 4



'Sevgilim olsa elinden tutup çıkarım'



Paris tatilinde Hakan Sabancı ile eğlendiği iddia edilen şarkıcı, “Ben kardeşlerimle tatile gittim. Benim de tanıdığım insanlar oluyor. Orada karşılaştık, birlikte eğlendik. Hadise’nin yanında bir erkek olsun hemen haber oluyor. Benim gerçekten hayatımda bir adam olursa elini tutup çıkarım karşınıza” dedi. (Hürriyet)



Hadise: Beni hiçbir şey korkutmaz, istediğimi yaparım! - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin