HaberTürk editörüne otobüste taciz!

Haberturk.com'da editör olarak görev yapan Ayla Öztürk, belediye otobüsünde tacize uğradı.

Google Haberlere Abone ol
HaberTürk editörüne otobüste taciz!

Ayla Öztürk, Beylikdüzü'den Taksim'deki işyerine gelmek için bindiği 145T kod nolu D126 kapı numaralı çift katlı otobüste Arsalan A.'nın (32) cinsel tacizine uğradı. Olay, otobüsteki güvenlik kameralarına da yansırken; tacizci, polis tarafından gözaltına alındı.



Olay şöyle gelişti: Dün saat 16.50 sıralarında Ayla Öztürk mesaisine gelmek üzere Beylikdüzü'nden 145T kod nolu D126 kapı numaralı çift katlı otobüse bindi.



Otobüsün üst katında cam kenarında boş bir koltuğa oturdu. Yolda bir ara gözleri kapandı. Otobüs Tarlabaşı Bulvarı üzerine geldiğinde hemen arkasındaki koltukta oturan Arsalan A.'nın tacizini fark etti.



Gözlerini açtığında Arsalan A.'nın cam kenarındaki elini gören Ayla, bağırmaya başladı. Tacizci ise bu sırada telaşlanıp otobüsten inmeye çalıştı. Tacizcinin arkasından otobüsün üst katından alt katına inen Ayla Öztürk'ün, "Sakın kapıları açmayın, beni taciz etti" demesinin ardından otobüs şoförü aracın kapılarını kapattı.



Bu sırada otobüsten inmek için büyük çaba sarf eden tacizci, başka bir kadın tarafından darp edilme pahasına engellendi. Otobüs Tarlabaşı'nda polisin uygulama yaptığı noktaya ulaştığında ise Beyoğlu polisi olaya el koydu ve tacizci Arsalan A.'yı gözaltına alarak, Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi'ne götürdü. Tacizcinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin