Haber Global'de hangi ödüllü isimle yollar ayrıldı?

Genel Yayın Yönetmeni değişikliğinin ardından Haber Global'de başlayan hareketlilik sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Haber Global'de hangi ödüllü isimle yollar ayrıldı?

Global Medya Group A.Ş.’ye ait yeni haber kanalı Haber Global, yayın hayatına 24 Eylül’de 'merhaba' demişti.



Birçok önemli ismi kadrosunda toplayarak iddialı bir şekilde yayın hayatına giren kanalda geçtiğimiz günlerde yaşanan büyük kriz sonrası, Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Haber Koordinatörü İnan Demirel ve Haber Müdürü Bengü Şap istifa kararı almıştı. Bu istifaların ardından kanalın Genel Yayın Yönetmenliği görevine Erdoğan Aktaş getirilmişti.



Deprem etkisi yaratan bu gelişme sonrası kanalda başlayan hareketlilik sürüyor. Bir taraftan transferlerin gerçekleştirildiği Haber Global'den diğer taraftan ayrılık haberleri de geliyor.



Kanalla yollarını ayıran son isim, 17 kez gazetecilik başarı ödülüne layık görülen Güngör Karakuş oldu. Haber Global'de editör olarak görev yapan Karakuş, kurum ile yollarını ayırma kararı aldı.



Haber Global'de hangi ödüllü isimle yollar ayrıldı?



Güngör Karakuş kimdir?



Gazeteciliğe 1998 yılında Sabah Gazetesi’nde başladı. 10 yıl çalıştığı kurumdan Habertürk’e transfer oldu. 9 yıl Habertürk Gazetesi ve  Habertürk TV’de görev yaptı. Daha sonra Milliyet internet sitesine Haber Müdürü olarak geçti. Son olarak kuruluş aşamasında Haberglobal’e Editör olarak transfer olmuştu.



Abdi İpekçi Gazetecilik başarı ödülü sahibi olan Karakuş, 6 kez Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, 1 kez de Metin Göktepe Gazetecilik başarı ödülü başta olmak üzere toplam 17 gazetecilik başarı ödülü kazandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin