Hababam Sınıfı’ndan acı haber!

Oyuncu Faruk Şavlı hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Hababam Sınıfı’ndan acı haber!

Hababam Sınıfı oyuncularından Faruk Şavlı hayata gözlerini yumdu. Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, kendi internet sitesinde Hababam Sınıfı öğrencilerinden Faruk Şavlı’nın vefat ettiğini duyurdu.



Onur Akay, “1995’te vefat eden Hababam Sınıfı karakteri Domdom Ali karakteri ile tanıdığımız Feridun Şavlı’nın kardeşi olan Hababam Sınıfı öğrencilerinden Faruk Şavlı’yı kaybettik. Mekanın cennet olsun Faruk Şavlı. Başta Domdom Ali olmak üzere tüm sınıf arkadaşlarına selam söyle.” ifadelerini kullandı.



Akay şöyle devam etti:



Serinin ilk filmi için yönetmen Ertem Eğilmez’in isteği ve kararı üzerine gazetede bir ilan yayımlanır ve Feridun Şavlı ve kardeşi Faruk Şavlı da bu ilanla projeye başvuru yapar ve katılır. Bu arada Feridun Şavlı’nın diğer kardeşi Fatih de Neşeli Günler filminde Ziya karakterine can veren Şener Şen’in aslanı çakıyla öldürdüğü ve martavalı salladığı sırada arkasındaki ‘Çocuk Yaşar’ karakterine hayat vermişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin