Hababam Sınıfı filmlerinde rol alan oyuncudan üzücü haber

Oyuncu Tayfun Akalın yoğun bakımda tedavi görüyor.

Google Haberlere Abone ol
Hababam Sınıfı filmlerinde rol alan oyuncudan üzücü haber

Hababam Sınıfı, Süt Kardeşler ve Bizim Aile gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan oyuncu Tayfun Akalın yoğun bakımda tedavi görüyor.



Arzu Film resmi Instagram hersabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:



Hababam Sınıfı filmleri oyuncusu, değerli büyüğümüz Tayfun Akalın, geçirmiş olduğu beyin ameliyatı sonrası yoğun bakımda bulunmaktadır. Yakınlarına ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Tayfun Akalın ağabeyimize acil şifalar diliyoruz.



Hababam Sınıfı filmlerinde rol alan oyuncudan üzücü haber



Tayfun Akalın kimdir?



Tayfun Akalın İstanbul'da doğdu. Levent Lisesi ve Erciyes Üniversitesi'nde Turizm İşletmeciliği okudu. Bir kez evlendi. Bu evlilikten iki çocuğu bulunmaktadır. Sinemaya ilk adımını 1975 yapımı Bizim Aile filmiyle atan oyuncu sonrasın da Ertem Eğilmez'in yönettiği Hababam Sınıfı serisinde rol aldı. Seriden oyuncu arkadaşları Ahmet Arıman,Cengiz Nezir,Bülent İğdiroğlu,Dilaver Gür ve Halit Akçatepe ile halen görüşmektedir.



Tayfun Akalın 2014 yılında Esra Erol'un evlendirme programına katılarak, evlenmek istemiş ve bu durumun neticesinde Hayatta olan diğer Hababam Sınıfı Öğrencileri de programa davet edilerek ekranda nostalji yaşanmıştır.



Hababam Sınıfı filmlerinde rol alan oyuncudan üzücü haber - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin