Güzel sunucudan itiraf: Loris bana da mesaj attı ama...

Dilay Korkmaz, Beşiktaş’ın yeni kalecisi Loris Karius’un kendisine mesaj attığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Güzel sunucudan itiraf: Loris bana da mesaj attı ama...

Kanal D'de yayınlanan Magazin D Cumartesi’nin sunucusu Dilay Korkmaz, Beşiktaş’ın yeni kalecisi Loris Karius’un kendisine mesaj attığını söylerken "Ama ben onu ifşa etmedim. Adam bekar sonuçta ifşa olayı saçma geliyor” dedi.



Güzel sunucudan itiraf: Loris bana da mesaj attı ama...



Bir magazin programına konuk olan Korkmaz, şunları söyledi:



"Güzel sunucu canlı yayında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Loris, Türkiye’ye ilk geldiğinde bana da DM’den mesaj attı. Ama ben onu ifşa etmedim. Adam bekar sonuçta ifşa olayı saçma geliyor.



Sadece Loris değil Türkiye’den birçok futbolcu mesaj atıyor. Hatta bir takımdan üç, dört hatta daha fazla futbolcunun mesaj attığı bile oldu. Amaçları ne, ne yapmaya çalışıyorlar ben anlamıyorum aynı takımdan mesaj atanları.



Loris Karius mesaj attı ben cevap vermedim, o da başka mesaj atmadı. Adam çok yakışıklı ama ben onunla görüşmedim çünkü çok çapkın.



Galatasaray, Beşiktaş diğer takımlardan da mesaj atanlar oldu. ‘Naber, nasılsın’ diye yazmıyor futbolcular. Mesela ben Beşiktaşlıyım maça gidiyorum. Fotoğraf paylaşıyorum, akşam mesaj geliyor ‘sen geldin biz maçı kazandık.’ ne alakası var ben tuttuğum takımı desteklemeye geldim."



Güzel sunucudan itiraf: Loris bana da mesaj attı ama... - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin