Gürgen Öz, Metin Hara'yı tiye aldı! Hara ne yanıt verdi?

Ünlü oyuncu, sosyal medyada paylaştığı videolarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Gürgen Öz, Metin Hara'yı tiye aldı! Hara ne yanıt verdi?

Ünlü oyuncu Gürgen Öz, sosyal medya sayfasından paylaştığı eğlenceli videolarla adından söz ettirmeye devam ediyor.



Popçu Berkay'ı darp eden Arda Turan'ı ti'ye aldığı videosu en çok izlenen paylaşımlar arasında yer alan Öz, son olarak dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima ile aşk yaşayan yazar Metin Hara'yı diline doladı.





Kitapçıda çektiği videoyu Öz, "The K.R.O. Gösteriş ve ilüzyondan uzak, sadelikle yaşamayı savunan kendi tabiriyle modern derviş Metin Hara, instagramda sevgilisiyle kalpli, aşk okları dolu, emojili (+13) video paylaşmış ve aşkını bir kez daha sadelikle ifade etmiş. Onun yolu tam yol, aşkın istilası. Maşallah her yerde karşımıza çıkıyor, kaçamıyoruz" notuyla paylaşarak Adriana Lima ile "Kırmızı saçlı çocuk" dediği Metin Hara'nın öpüştüğü post'a da gönderme yaptı.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



 The K.R.O! / Gösteriş ve İllüzyonlardan uzak, sadelikle yaşamayı savunan, kendi tabiriyle; “Modern Derviş” Metin Hara, instagramda sevgilisi ile kalpli, aşk okları dolu Emojili video ( +13 ) paylaşmış ve Aşkını bir kez daha sadelikle ifade etmiş. Onun yolu tam yol, Aşkın İstilası! Maşallah her yerde karşımıza çıkıyor, kaçamıyoruz! 



gurgenoz (@gurgenozofficial)'in paylaştığı bir gönderi (1 Ara, 2018, 4:23öö PST)






Metin Hara'dan Gürgen Öz'e yanıt



Gürgen Öz'ün bu videosundan birkaç saat sonra Metin Hara, kişisel Instagram hesabının Hikaye bölümünde "Aklı kısa olan kişiye uzun cevap verilmez. Konfüçyus" paylaşımını yaptı. Hara'nın bu paylaşımı, Öz'e yanıt olarak algılandı.



Gürgen Öz, Metin Hara'yı tiye aldı! Hara ne yanıt verdi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin