Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet yarım milyonu devirdi

Filmi 30 Ağustos'ta tüm Türkiye'de vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol
Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet yarım milyonu devirdi

Yapımcılığını TRY Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Emre Mutlu'nun kaleme aldığı, 'Gürbüz Hadi Allah'a Emanet' filmi 30 Ağustos'ta tüm Türkiye'de vizyona girecek.



Filmle aynı adı taşıyan, söz ve müziği Türk Rap dünyasının en önemli isimlerinden Yener Çevik'e ait "Hadi Allah'a Emanet" isimli şarkı geçtiğimiz gün yayınlanmıştı. Yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada beğeni toplayan Yener Çevik imzalı şarkı, kısa sürede yarım milyon tıklanmayı geçti.



Emre Mutlu ve Yener Çevik’in birlikte stüdyoya girdiği klipte, filmin eğlenceli kamera arkası görüntüleri de var. Birçok sürpriziyle daha sinemaseverleri hem şaşırtıp hem güldürmeye hazırlanan “Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet” geri sayıma başladı.



Başrollerini Emre Mutlu, Hakan Bulut, Gökhan Yıkılkan, Ayhan Taş, Arzu Oruç üstlendiği ve konuk kouncu olarak Şafak Sezer’in de yer aldığı film, Türkiye’nin en komiklerini buluşturarak sezonu açıyor. “Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet”in yönetmen koltuğunda Orhan Erkal oturuyor.



“Bir motokuryenin başına en fazla ne gelebilir ki?” sorusuna 94 dakikalık aksiyon ve kahkaha dolu bir cevap vermeye hazırlanan film çok eğlendirecek. Pizzaları çalınan, bozuk asansörler hep kendisini bulan, Türkçe bilmeyen müşterilerle anlaşmaya çalışan Gürbüz’ün (Emre Mutlu) pizzaları bu sefer yanlış zamanda yanlış yere gidince belanın rengi çok değişecek!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin