Güneş'in genel yayın yönetmeninden 'saldırılacaklar' listesi

Gazetenin genel yayın yönetmeni bugünkü yazısında Gülen cemaatini kaleme aldı.

Google Haberlere Abone ol
Güneş'in genel yayın yönetmeninden 'saldırılacaklar' listesi

Güneş gazetesinin genel yayın yönetmeni Murat Kelkitoğlu bugün kaleme aldığı yazısında; paralel örgüt olarak adlandırları Gülen Cemaati'nin bir saldırılacak listesi hazırladığını ve bu listedeki isimler hakkındaki bilgiler toplatıp kamuoyuna sunulduğunu ifade etti.



Listede kendisinin de olduğunu belirten Kelkitoğu'nun yazısı şu şekilde:



Arkadaşların gözü döndü! Bir süredir yaptıkları isim ifşa etme, hedef gösterme rezaletini daha da ileri götürdüler. 



Kimlerden mi bahsediyorum? 

Tabii ki ‘paralel örgüt’ün elemanlarından. 17 ve 25 Aralık sivil darbe girişiminin emniyet ayağının yöneticilerinden eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı bir liste hazırlıyor ve listedeki isimler hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Aralarında benim de olduğum listede bakanlar, emniyet müdürleri, bürokratlar, gazeteciler var. Bu isimlerin ortak özellikleri ‘paralel örgüt’ü deşifre etmeleri. Saygılı, suç duyurusunda bizleri ’18 Aralık Hukuka Darbe Örgütü’ diye tanımlıyor. 

Peki bu ne anlama geliyor? 

Öncelikle bu listenin Pensilvanya’daki zat önderliğinde oluşturulmuş bir ekip tarafından hazırlandığı kesin. Bu listenin Yakup Saygılı tarafından hazırlanmış olması neredeyse imkansız. Böyle bir liste hazırlayarak şöyle bir mesaj verilmeye çalışılıyor: 

“İşte bizimle uğraşan kişiler bunlar. Bu isimleri hedefe koymamız şart. Her türlü saldırı bu saatten sonra serbest. Özel hayat, belden yukarı veya aşağı, yalan yanlış ne olursa olsun bu isimlerle ilgili bilgi toplayıp kamuoyuna yayacaksınız. Dinleme, fotoğraf, şantaj her şey serbest. Böylece bir itibarsızlaştırma kampanyası başlatılacak bu isimler hakkında. Siyasi ve hukuki olarak ne yapılması gerekiyorsa yapılacak.” 



Yazının devamını okumak için tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin