'Güneşi Beklerken'de sürpriz! Zeynep ile Kerem aralarında neler yaşanacak?

Kanal D'de yayınlanan 'Güneşi Beklerken' dizinde Kerem ile Zeynep arasında beklenmedik bir yakınlaşma yaşanıyor. Başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç , Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar, Deniz Türker, Gökhan Atalay, Merve Hazer ve Hale Akınlı’nın paylaştığı 'Güneşi Beklerken’de Kerem ve Zeynep’in sürpriz yakınlaşması damgasını vuracak.

Google Haberlere Abone ol
'Güneşi Beklerken'de sürpriz! Zeynep ile Kerem aralarında neler yaşanacak?

Kanal D’de Salı akşamları yayınlanan D Productions’ın üstlendiği yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç , Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar, Deniz Türker, Gökhan Atalay, Merve Hazer ve Hale Akınlı’nın paylaştığı 'Güneşi Beklerken’de Kerem ve Zeynep’in sürpriz yakınlaşması damgasını vuracak.

Cihan Hoca’ya kurduğu tuzak nedeniyle ailesi tarafından Amerika’ya gitmesine karar verilen Kerem, bütün bunların sorumlusu olarak gördüğü Zeynep’ten hesap sormaya gider. Onu yine ıssız ve yüksek bir tepeye götüren Kerem, içindeki bütün kini kusarken Zeynep ilk kez onu böyle görür. Kendini daha fazla tutamayan Kerem, onu üzen her şeyi ilk kez başka birine açık yüreklikle itiraf eder. Nefret ettiği kıza artık farklı bir gözle bakmaya başlayan Kerem ile Zeynep arasında beklenmedik bir yakınlaşma yaşanır.

'Güneşi Beklerken' yeni bölümü ile Salı akşamı Kanal D’de yayınlanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin