Gündeme damga vuran 40 programından bir ilk!

Mahperi Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu, Türk TV programcılığında bir ilke imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Gündeme damga vuran 40 programından bir ilk!

Geçtiğimiz sezon CNN TÜRK ekranlarında birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu ve yayınlandığı her bölümde gündeme oturan itirafların yer aldığı 40 programının yaratıcıları Mahperi Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu bir ilke imza attı.



Yapımcılığı ve formatı Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Uçar'a ait olan dünyanın en önemli format fuarında büyük ses getiren özgün Türk formatı 40'ın Almanya'ya satışı gerçekleştirildi.



Önümüzdeki günlerde Almanya'nın en büyük kanallarından birinde ekrana gelmeye hazırlanan 40 formatı böylelikle Cannes tarihinde ve Türk programcılığı tarihinde satışı gerçekleştirilen formatlanmış ilk talk show olma özelliğini de sağlamış oldu.



Dünyanın çeşitli ülkelerinden büyük beğeni toplayan 40 programı Türkiye'de de önümüzdeki günlerde sürpriz bir kanalda ekrana gelmeye hazılanıyor.



Geçtiğimiz sezonda programda Acun Ilıcalı, Erkan Petekkaya, Ata Demirer, Orhan Gencebay, Arda Turan, Haluk Levent, Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım, Mehmet Aslantuğ gibi birbirinden ünlü isimler konuk oldu.



Gündeme damga vuran 40 programından bir ilk!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin