GÜLŞEN TATİLDEN DÖNER DÖNMEZ REHA MUHTAR'LA AŞKINI ANLATII

şarkıcı Gülşen, Reha Muhtar'la aşkını 'Hey Canlı'ya anlattı: Reha Bey pırlanta kalpli bir insan. Tatilimiz boyunca beni Fransızca şarkılar söyleyerek şımarttı.

Google Haberlere Abone ol
GÜLŞEN TATİLDEN DÖNER DÖNMEZ REHA MUHTAR'LA AŞKINI ANLATII

Yapımcı Erol Köse'yle yollarını ayırdıktan kısa bir süre sonra gazeteci Reha Muhtar'la aşk yaşamaya başlayan popçu Gülşen, Kanal 1'in iddialı magazin programı 'Hey Canlı'ya yeni beraberliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Hızlı başlayan bu ilişki evliliğe gider mi?" sorusuna "Bunlar çok zor sorular" deyip, muzip bir bakışla cevap veren Gülşen, bu aşkın kendisi için de sürpriz olduğuna dikkat çekti.

'SENİ KOLLAR DEDİLER'
Reha Muhtar'la yaşadığı aşk yüzünden olumlu tepkiler aldığını söyleyen Gülşen, "Birincisi ve en önemlisi; benim ailemin çok onayladığı bir ilişki bu. Bundan dolayı da çok mutlu ve huzurluyum" dedi. Seksi şarkıcı, ilişkiye başlamadan önce ailesine "Reha Bey'le yakınlaşma içindeyiz. Siz bu işe ne dersiniz?" diye sorduğunu ve "Sen bilirsin kızım ama Reha Bey iyi bir insan. Sana yardımcı olur, seni kollar" dediklerini söyledi. Reha Muhtar'ın 'Pırlanta kalpli bir insan' olduğunu vurgulayan Gülşen, Muhtar'ın kendisine bazen 'aşkım' genelde de 'biricik' diye seslendiğini açıkladı. 'Yurtta Aşk Cihanda Aşk' şarkısını Reha Muhtar'ın çok sevdiğini belirten genç şarkıcı; "Reha Bey tatilimiz boyunca hem bu şarkımı söyledi hem de Fransızca şarkılarla beni şımarttı" şeklinde konuştu. SABAB / GÜNAYDIN http://www.sabah.com.tr/gny/mag114-20060717-200.html

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin