Gülşen ile Ozan Çolakoğlu 1 milyon 800 bin TL’ye ev alıyor!

Pop müziğin başarı ismi Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, mutlu aile yaşamlarıyla sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gösteriliyor.

Google Haberlere Abone ol
Gülşen ile Ozan Çolakoğlu 1 milyon 800 bin TL’ye ev alıyor!

Özel hayatındaki mutluluğu işine de yansıyan sanatçı, bu yaz 120 günde Ege ve Akdeniz’i kapsayan 75 konser anlaşması yaptı. Konser başına 80 bin TL alan Gülşen’in toplam kazancının 6 milyon TL’yi bulacağı konuşuluyor. Gülşen, son çıktığı konserde “Bu tempoya nasıl dayanacaksınız?” sorusuna “işimi aşkla yaptığım için sorun yok” cevabını verdi.



Geçen yıl bebekleri Azur Benan’ın hayatlarına girmesiyle eşiyle mutluluğu katlanarak artan Gülşen, şu günlerde yeni ev arıyor. Evlendiklerinden beri Zincirlikuyu’da ünlü bir AVM’nin rezidansında oturan ünlü çiftin taşınmak istediği ortaya çıktı. Gülşen ve eşi geçen hafta Seyrantepe’deki lüks bir siteden ev baktı. Sanatçının fiyatı 1 milyon 800 bin TL olan 3+1 daireyi eşiyle gezdi, evin kiracısıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Gülşen’in çok beğendiği kirası 4 bin 500 TL, aidatı ise 800 TL olan dairenin alt katına ise ünlü modacı Hakan Akkaya’nın taşındığı öğrenildi. Öte yandan Gülşen’in taşınmayı planladığı siteden daha önce en çok kazanan sinemacıların başında gelen Şahan Gökbakar’ın da yatırım amacıyla 5 daire birden satın aldığı öğrenildi.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin