Güldüren yayın! Cem Yılmaz, Russell Crowe ve Yılmaz Erdoğan bir araya gelirse...

'Son Umut' filminin oyuncuları Russell Crowe, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Olga Kurylenko TV8'de dün akşam ekrana gelen programda buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Güldüren yayın! Cem Yılmaz, Russell Crowe ve Yılmaz Erdoğan bir araya gelirse...

Başrollerini Russell Crowe, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Olga Kurylenko'nın paylaştığı, 26 Aralık Cuma günü vizyona girecek olan 'Son Umut' filminin oyuncuları TV8 ekranlarında izleyici ile buluştu.



Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Son Umut Özel' isimli programda filmin perde arkası konuşulurken Cem Yılmaz'ın, filmin çekimleri sırasında yaşadıklarını anlatması ile kahkaha tufanı yaşandı.

 

Cem Yılmaz, Avusturalya'da çekimler sırasında Yılmaz Erdoğan ile aynı evde kaldıklarını, kaldıkları süre boyunca yemek işleri ile Yılmaz Erdoğan'n ilgilendiğini söyledi. Programda Türkiyeli bir kadını canlandıran Olga Kurylenko ise ilginç bir itirafta bulundu. Kurylenko, çekimler esnasında, Türkçeyi iyi öğrenebilmek için Russell Crowe'un isteği üzerine Türkçe dil koçuyla birlikte bir odaya kilitlendiğini bu sayede Türkçeyi bu kadar iyi konuşabildiğini söyledi.



Türkiyeli izleyiciyi ilk kez bu kadar yakından tanıma fırsatı bulduğu ünlü oyuncu Russell Crowe'un, esprileri ve komik mimikleri dikkat çekti. Crowe ayrıca programda Yılmaz Erdoğan taklidi yaptı.



"Bomba kadro! Cem Yılmaz ve Russell Crowe hangi kanala konuk oluyor?" Galerisine Göz At



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin