GÜLBEN ERGEN'İN YENİ DİZİSİ BU AKŞAM GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Gülben Ergen, Güven Kıraç, Şevket Çoruh ve Ragıp Savaş'ın rol aldığı Gönül, bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranınad olacak.

Google Haberlere Abone ol
GÜLBEN ERGEN'İN YENİ DİZİSİ BU AKŞAM GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

İlk bölümüyle ekrana gelen dizide Gönül, üç kez evlenmiş, kocalarından Lütfü hariç, hiçbirisi annesi ve ailesi tarafından onay görmemiş, üç kocasından da birer çocuk sahibi olmuş, fakat koşullar nedeniyle üç kocasından da boşanmış alımlı ve hayata karşı taviz vermeyen bir kadındır. Gönül'ün ilk kocası Kudret; maço bir minibüs şoförü, ikinci kocası Fernando İtalyan bir pizzacı, son kocası Lütfü ise hala annesiyle yaşayan ana kuzusu bir çiçekçidir. Üç kocanın üçü de halen Gönül'ün peşinde koşmaktadır. Kocaların kendi aralarında rekabeti, çocukların kendi aralarındaki rekabeti yer yer dayanışmaları, yer yer annelerini babalarıyla evlendirme çabalarıyla örtüşür. Gönül'ün annesi Nurhayat, kızı için hep farklı bir hayat düşlemiş, ablası Bahtışen gibi okuyup iş sahibi olmasını istemiştir. Halbuki Gönül, lise zamanlarında gönlünün sesini dinleyip, anne ve ablasının bütün karşı çıkmalarına rağmen Kudret'le ilk evliliğini yapmıştır. Fernando ikinci sevdasıdır Gönül'ün ve nihayet Nurhayat Hanım'ın onayladığı Lütfü. Hepsinden birer çocuğu olur Gönül'ün, İffet, Can Marko ve Ziya. Hikaye, Gönül'ün üç evliliğinden olan çocukları ve bu üç eşinin hala Gönül'le tekrar beraber olma çabalarını anlatan olaylarla devam eder. Kanal D 20.00


Dizinin künyesi
Yapım : Masalevi Film Yapım
Yapımcı :  Ali Gündoğdu
Senaryo :  Gani Müjde (Tükenmez Kalem)
Yönetmen :  Faruk Teber
Oyuncular    : Gülben Ergen (Gönül), Güven Kıraç (Lütfü - Gönül'ün 3. eşi), Şevket Çoruh (Kudret - Gönül'ün 1. eşi), Ragıp Savaş (Fernando - Gönül'ün 2. eşi), Belma Canciğer (Nilhan), Ayşen Tekin (Nurhayat), Melek Şahin (Bahtışen), Somer Kavran (Cevahir), Mine Teber (Terbiye), Füsun Erbulak (Sahibe), Canan Özer (İffet - Gönül'ün Kudret'ten olan kızı),Onur Kılıç (Can Makro - Gönül'ün Ferdando'dan olan oğlu), Ziya Dorukan (Ziya - Gönül'ün Lütfü'den olan oğlu),  Ümit Erdim (Cemali), Ceyhun Erden (Seyfettin)



 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin