Grup Mercanlar, Düşlerim ile müzikseverlerle buluştu!

Grup Mercanlar, 'Düşlerim' isimli yeni single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

Google Haberlere Abone ol
Grup Mercanlar, Düşlerim ile müzikseverlerle buluştu!

Almanya’nın başarılı Türk müzisyenlerinden Grup Mercanlar, 'Düşlerim' isimli yeni single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.



2007 yılında kurulan Grup Mercanlar, konser ve kültürel etkinliklerde yeni bir çizgi oluşturmuş, müzikal zenginlikleri geleneksel tınılarla birleştirerek ve geniş repertuvarlarıyla dinleyicileriyle buluşuyor.



Usta yorumcu Hakan Kalaycı, Avrupasaz Müzik Okulu’nun müzik öğretmenleri Ahmet Aslan, Aykut Aslan, Cem Güler ve Bülent Kesen ile birlikte başarılı müzikal çalışmalarına devam eden Grup Mercanlar, geleneksel düşünceden kopmadan, yenilikçi bir düşünceyle müzikal projelerini müzikseverlerin beğenisine sunuyor.



Grup Mercanlar, Düşlerim ile müzikseverlerle buluştu!



Almanya’nın Frankfurt şehrinde müzikal yaşantılarına devam eden Grup Mercanlar bu kez Anadolu’nun müzikal öğeleri ile yenilikçi yaklaşımlara “Düşlerim” şarkısıyla ve klibiyle damga vurmaya hazırlanıyorlar.



Söz ve müziği grubun solisti Hakan Kalaycı’ya, düzenlemesini ise Kurtuluş Şan’a ait olan şarkı Seyhan Müzik etiketi ile 25 Şubat Pazartesi tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.




Etiketler single
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin