GQ Türkiye 'Men Of The Year 2018' ödülleri sahiplerini buldu!

GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti.

Google Haberlere Abone ol
GQ Türkiye 'Men Of The Year 2018' ödülleri sahiplerini buldu!

GQ tarafından dünya çapında 23 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl yedinci kez düzenlenen “GQ Türkiye Men Of The Year” ödül töreni 13 Şubat Çarşamba akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşti.



Seda Öğretir’in sunduğu gecede; Kelebekler filmiyle Sundance’te Büyük Jüri Ödülü’nü alarak büyük bir başarıya imza atan yönetmen Tolga Karaçelik, Yılın Yönetmeni Ödülü’nü Türkiye’nin en esprili, yaratıcı zekaya sahip kadınlarından biri olan Gülse Birsel’in elinden aldı. Birsel ve Karaçelik arasındaki esprili diyalog salondakileri güldürdü. Avrupa ve Amerika’nın en ünlü festivallerinde çalan Oceanvs Orientalis’e Yılın DJ’i Ödülü’nü dünyaca ünlü perküsyon sanatçısı ve oyuncu Burhan Öçal takdim etti.



Star TV’de ekrana gelen Erkenci Kuş dizisiyle “altın çağını” yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman, Yılın Yükselen Adamı Ödülü’nü; oyunculuğuyla her projede dikkatleri çeken Gökçe Bahadır’dan aldı. Yaman ödülünü alırken “Demet sayesinde sete çok keyifli gidiyorum. Onunla sahneyi paylaşmak çok keyifli, yarısı ona ait tüm ödüllerimin” dedi. Yılın Sporcusu Ödülü’nü ise Galatasaray’ın centilmen, mütevazı ve sempatik kalecisi Fernando Muslera adına eşi Patricia Muslera, NTV Spor Müdürü Nebil Evren’den teslim aldı.



Bayburt’un Bayraktar Köyü’ne kurduğu Baskı Müzesi’yle dikkat çeken Yılın İlham Veren Adamı Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, ödülünü koleksiyonlarıyla hazır giyime yön veren modacı Özlem Süer’den alırken Yılın Stil Sahibi Erkeği Ödülü’nü tasarımcı Murat Tamgüç’e Doğuş Yayın Grubu Dergiler Grup Başkanı Seda Domaniç teslim etti.



Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Göksel, son dönemde rap müziğin yeniden gündeme gelmesindeki en önemli isimlerden Gazapizm’e Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni Ödülü’nü verdi. Gazapizm ise ödülünü sokak çocuklarına ve ailesine armağan ettiğini belirtti. İstanbul’daki mekanlarıyla başarıya imza atmış isim Cem Mirap ise Yılın Şefi Ödülü’nü Somer Sivrioğlu’na verdi.



Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle hayatımıza giren ve Çukur’daki rolüyle adından çokça söz ettiren oyuncu Aras Bulut İynemli, Yılın Oyuncusu Ödülü’nü “kardo” kelimesini hayatımıza sokan başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu’ndan alırken Yılın Sanatçısı Refik Anadol ise ödülünü Türkiye’nin en değerli ressamlarından Taner Ceylan’dan aldı.



GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Özge Sarıkadılar, Yılın Uluslararası Starı Ödülü’nü tüm dünyada, özellikle Türkiye’de izlenme rekorları kıran İspanyol dizisi La Casa De Papel’in Berlin’i yani Pedro Alonso’ya takdim etti. Alonso, törende Türkçe konuşarak konukları şaşırttı. Sempatik oyuncu konuşmasının sonunda salondan büyük alkış aldı. 



Fotoğrafçılığı başka bir boyuta taşıyan, İstanbul’un hafızasını kuran ve aşık olduğu İstanbul’u fotoğrafarıyla sonsuza kadar yaşatacak olan bir duayen Ara Güler adına Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, Onur Ödülü’nü Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Karadere’den teslim aldı.



Usta oyuncu Selçuk Yöntem, Yılın Kadını Ödülü’nü hem komedide hem de dramada üstlendiği rollerle Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri olan Demet Evgar’a verdi. Evgar, 20 yıldır sahnede olduğundan bahsederek duygu dolu bir teşekkür konuşması yaptı.



Yılın Komedyeni Ödülü’nü ise gülmek kadar güldürmeyi de seven ve şüphesiz ki bu sene herkesi güldüren Enis Arıkan’ın oldu. Arıkan, ödülünü hem rol arkadaşı hem de yakın dostu oyuncu Ezgi Mola’dan teslim aldı.



İkon Ödülü; ikonların ikonu  Müslüm Gürses’i canlandırdığı Müslüm filmiyle 2018’in en çok konuşulan performansını sergileyen Timuçin Esen, ünlü oyuncu Engin Günaydın’dan alırken Türk Sinemasına Destek Ödülü’nü ise Organize İşler Sazan Sarmalı filminin ekibine yönetmen, yapımcı ve senaryo yazarı Türker İnanoğlu verdi. Yılmaz Erdoğan, bu ödülü Türk sineması adına aldığını belirtti.



GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Özge Sarıkadılar’ın ev sahipliği yaptığı ödül törenine iş, sanat, moda ve eğlence dünyasından birçok seçkin davetli katıldı. GQ.COM.TR’den ve GQ Türkiye YOUTUBE kanalından canlı yayınlanan gecede, ünlü sunucu Gülay Afşar ve Muammer Brav da özel Kırmızı Halı röportajları gerçekleştirdi.



CLEAR ana sponsorluğunda gerçekleşen GQ Türkiye Men Of The Year gecesinde davetlilerin ulaşımı Volkswagen tarafından sağlanırken lüks erkek giyimin öncü markalarından HUGO BOSS, görüntü teknolojisinde devrim yaratan LG ve İsviçre’nin en köklü yüksek saatçilik markalarından GIRARD PERREGAUX da Men of The Year 2018’in sponsorları arasında yer aldı.



GQ TÜRKİYE “MEN OF THE YEAR 2018” CLEAR ANA SPONSORLUĞUNDA ÖDÜL ALAN VE ÖDÜL VEREN İSİMLER:



YILIN ULUSLARARASI STARI: PEDRO ALONSO – ÖZGE SARIKADILAR



YILIN KADINI: DEMET EVGAR – SELÇUK YÖNTEM



ONUR ÖDÜLÜ: ARA GÜLER – ARA GÜLER ADINA HÜSNÜ AKAN – NAFİZ KARADERE



İKON: TİMUÇİN ESEN – ENGİN GÜNAYDIN



YILIN OYUNCUSU: ARAS BULUT İYNEMLİ – RIZA KOCAOĞLU



YILIN YÜKSELEN OYUNCUSU: CAN YAMAN – GÖKÇE BAHADIR



TÜRK SİNEMASINA DESTEK ÖDÜLÜ: ORGANİZE İŞLER SAZAN SARMALI – TÜRKER İNANOĞLU



YILIN SANAT ADAMI: REFİK ANADOL – TANER CEYLAN



YILIN SPORCUSU: FERNANDO MUSLERA – MUSLERA ADINA PATRICIA MUSLERA – NEBİL EVREN



YILIN ŞEFİ: SOMER SİVRİOĞLU – CEM MİRAP



YILIN KOMEDYENİ: ENİS ARIKAN – EZGİ MOLA



YILIN YÖNETMENİ: TOLGA KARAÇELİK – GÜLSE BİRSEL



YILIN STİL SAHİBİ ADAMI: MURAT TAMGÜÇ – SEDA DOMANİÇ



YILIN İLHAM VEREN ADAMI: HÜSAMETTİN KOÇAN – ÖZLEM SÜER



YILIN DJ'İ: OCEANVS ORIENTALIS – BURHAN ÖÇAL



YILIN KENDİNİ GÖSTEREN MÜZİSYENİ: GAZAPİZM  - GÖKSEL


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin