Gördünüz mü, Follow çıkmış!

Hürriyet'in yeni stil gazetesi, yayın hayatına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Gördünüz mü, Follow çıkmış!

Hürriyet ve Tescilli Markalar Derneği, gerçekleştirdikleri işbirliği ile premium markalar ve tüketiciler için özel ve zengin içerikli yeni bir gazeteyi; Follow’u yayın hayatına geçirdi.



Dünya trendlerini takip eden, modayı her yönüyle ele alan zengin içerikli “Follow” Gazetesi, Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Zeynep Tandoğan, Tescilli Markalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Kuran ve Hürriyet Hafta Sonu Ekleri Genel Yayın Yönetmeni Çınar Oskay’ın ev sahipliğinde 07 Aralık 2015, Pazartesi günü Soho House’da düzenlenen ve moda sektörünün öncü markalarının bir araya geldiği özel bir gecede tanıtıldı.



Zeynep Tandoğan yaptığı konuşmada, kasım ayında ilk sayısı yayınlanan Follow Gazetesi’nin uzun zamandır planladıkları bir yayın olduğunu, TMD’nin öncü ortaklığıyla markalar ve tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veren, şimdiden ikinci sayısı heyecanla beklenen bir stil gazetesi yaratıldığını ve sektörde bu anlamda büyük bir boşluğu doldurmayı planladıklarını anlattı.



Tescilli Markalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Füsun Kuran ise “Sektörün tüm paydaşlarının bir araya geldiği bu gecede birlikte olmaktan çok mutluyuz. TMD olarak 15 yıldır bir arada çalışıyoruz ve bu sene ilk defa sadece kadınların oluşturduğu bir yönetim kurulumuz var. Sektörde bağımsız ve farklı bir yapıyız ve bu özerkliğimizi ortaya koymak için ne yapabiliriz, bizim farkımız nedir diye düşünürken karşımıza böyle bir işbirliği fırsatı çıktı. Biz her zaman modanın ve tüketicinin ne istediğini takip ediyoruz ve Hürriyet Ailesi’nin çok başarılı bir ekibiyle yayın hayatına geçen Follow Gazetesi’nin de markalar tarafından sahiplenileceğine hiç kuşkumuz yok. Bu gazeteyi hep beraber renklendireceğiz ve beraber çıkartacağız.” dedi.



Hürriyet Hafta Sonu Ekleri Genel Yayın Yönetmeni Çınar Oskay ise “Follow Gazetesi’ni biraz da yayıncılık anlamında değerlendirmek istiyorum. Yurtdışında New York Times, Financial Times veya Avrupa’nın en önemli gazetelerine baktığımızda bu yayınların çok üst düzey moda ve life style ekleri olduğunu görüyoruz. Türkiye’de çok iyi dergiler elbette var ancak günlük gazetelerle yüksek bir kitleye ulaşan, tam istenilen düzeyde bu tarz bir yayınımız yoktu. Follow Gazetesi böyle bir iddia ile ortaya çıktı. Yayıncılık tüm dünyada sektörle el ele gidiyor. Markalarımızın çok değerli işleri tanıtılıyor ve talep yaratılıyor. Biz de bu özeni, kaliteyi yakalayarak sektörün layık olduğu içerikte bir yayın çıkardık. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.



Ece Sükan’la “Dünya Trendleri”, “Moda Analizi”, Sibel Arna’nın moda devleri ile gerçekleştireceği özel röportajları, Aslı Barış’la “Sokak Stili”, Başak Dizer’le en trend “Erkek Modası”, Ali Tufan Koç’la modanın “Sahne Arkası”, ikon, trend, şehir stili, özel moda çekimleri, mücevher, sosyal medyada moda sayfaları ile güçlü bir kadrosu ve zengin içeriği olan Follow Gazetesi dönemsel olarak aylık yayınlanacak.



"Gördünüz mü, Follow çıkmış! " Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin