Gorbi ne zaman başlıyor?

FOXplay'de yayınlanacak dizinin yayın tarihi duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol
Gorbi ne zaman başlıyor?

Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği, fantastik sitcom türündeki 'Gorbi' dizisi, 18 Ekim Cuma saat 16.00’da FOXplay izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.



Yeni tanıtımlar yayında!



Tau gezegeninde yaşayan “GORBİ”nin dünyada yaşadığı eğlenceli anları ve başına gelen zorlukları konu alan bilim kurgu türündeki dizinin yeni tanıtımları yayınlandı.



Çekimleri İstanbul’da devam eden ve şimdiden izleyicide büyük merak uyandıran dizi için yaklaşık 1 yıl süreyle hazırlık yapıldı. Uzaylı maskeleri yurt dışından sipariş edilirken, tüm dünyada önemli işlere imza atan yerli ve profesyonel tasarımcılar ile “GORBİ” karakterinin kostümleri özel tasarlandı, saç ve fx makyaj çalışmaları gerçekleştirildi.



Gorbi ne zaman başlıyor?



Başrolünde Noyan Uzer’in yer aldığı ve Jess Molho, Ayhan Taş, Bengi Öztürk, Orçun Kaptan, İlke Korkmaz, Azra Aydın, Doruk Sarısakal ile Duru Aydın gibi sevilen oyuncuların yer aldığı “GORBİ”, 18 Ekim’de FOXplay’de.



Tanıtımları izlemek için TIKLAYIN




Veee #GORBİ’nin dünyamıza iniş tarihi belli oldu! İlk iki bölümüyle 18 Ekim’de sadece #FOXplay’de.  pic.twitter.com/c1DJl8I8AM


— GORBİ (@gorbidizi) October 3, 2019


 



Gorbi ne zaman başlıyor? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin