Google ve Amazon çalışanları Denizli'de evlendi

Google için çalışan yazılım mühendisi damat ve dünyanın en büyük online alışveriş sitesi Amazon'da endüstri mühendisi olan gelin Denizli'de düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Google ve Amazon çalışanları Denizli'de evlendi

ABD'nin Seattle kentinde Google için çalışan yazılım mühendisi damat ve Amazon internet sitesinde çalışan endüstri mühendisi gelin, Denizli'de düzenlenen törenle evlendi.



AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan'ın yazılım mühendisi oğlu Halit Erdoğan ile iş adamı Mehmet Güran'ın endüstri mühendisi kızı Gizem Güran Çavuşlar için EGS Kongre ve Kültür Merkezinde nikah töreni düzenlendi.



Törene Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil, AK Parti Denizli milletvekilleri Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun aile yakınları ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.



Nikah şahidi olarak protokol üyelerinden 11 kişinin hazır bulunduğu törende konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan "Bizde ne kadar şahit varsa anne babalar o kadar torun istiyordur. Anne babanız anlatmamış olabilir. İsterseniz şahit sayısını azaltabilirsiniz, arttırıyorum da diyebilirsiniz. Evet demeden önce söyleyeyim ki sonra haberimiz yoktu demeyin" dedi.



Şahitlerin huzurunda nikah defterini imzalayan Zolan, evlilik cüzdanını Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'ye, Vali Kocatepe de AK Parti Yozgat eski Milletvekili Mehmet Çiçek'e verdi. Çiçek ise çifte mutluluk dileyerek evlilik cüzdanını geline verdi.



Damat Halit Erdoğan, aslında Denizli'de tanıştıklarını belirterek, "Liseden sonra birlikteİstanbul'da okuduk. ABD'de aynı şehirde yaşıyoruz" dedi.



Nikah şekeri yerine kitap okuma ayracı dağıtılan törende damadın babası Mehmet Salih Erdoğan, nikah anısına fidan bağışında bulunduklarını ifade etti.



AA


Etiketler google amazon gelin damat
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin