Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler, Kazdağları'nda tarla aldı

Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler, Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç ilçesinde birer tarla satın aldı.

Google Haberlere Abone ol
Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler, Kazdağları'nda tarla aldı

İsviçre Alpleri'nden sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip olduğu belirtilen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç'te, şehrin gürültüsü ve stresinden uzak kalıp dinlenmek ve doğayla baş başa kalmak isteyen ünlüler kervanına Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler de katıldı.



Athena grubunun kurucuları, Bayramiç'te birer tarla satın aldı. Gökhan Özoğuz'nun Bayramiç'e 26 kilometre uzaklıktaki Dağahmetçe Köyü'nde aldığı tarlanın 800 dönüm, Hakan Özoğuz'un Bayramiç ilçesine komşu bir bölgeden aldığı tarlasının ise 75 dönüm olduğu öğrenildi. Satın alınan tarlaların fiyatı açıklanmadı.



MÜGE BOZ, CÜNEYT TANMAN, CEZMİ BASKIN...



Dizi oyuncusu Eylül Su Sapan da Toluklar Köyü'nde iki odalı yığma taş ev, aynı yerden sinema ve dizioyuncusu Müge Boz da ahşap ev satın almıştı. Bir diğer ünlü isim Galatasaraylı eski futbolcu Cüneyt Tanman da 5 Aralık 2015 tarihinde, Bayramiç'e 33 kilometre mesafedeki Çırpılar Köyü'nde içine ev yapıp, ceviz dikip, tarımla uğraşmak için 25 dönüm arazi satın almıştı. Tiyatro oyuncusu Cezmi Baskın da Kazdağları eteklerinde arazi alan ünlü isimlerdendi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin