GÖKÇEK'İN BEYAZ TV'Sİ YAYINDA

Genel koordinatörlüğünü Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in yaptığı Beyaz TV bugün yayına başlıyor. Peki kanalda medya dünyasından hangi isimler program yapacak?

Google Haberlere Abone ol
GÖKÇEK'İN BEYAZ TV'Sİ YAYINDA


 Ankaralı Ses TV’nin yeniden yapılanmasıyla oluşan kanalda Hulki Cevizoğlu, Şamil Tayyar, Ozan Kütahyalı ve Can Ataklı gibi isimler program yapacak


Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in koordinatörlüğündeki Beyaz TV bugün yayın hayatına başlıyor. Ankara merkezli Ses TV’nin yeniden yapılanmasıyla oluşan Beyaz TV’nin Genel Koordinatörü olan Gökçek yaptığı açıklamada “Beyaz Tv, Haber, eğlence, spor, kadın, yarışma ve tartışma programları ve iddialı isimlerle 24 Mayıs Pazartesi itibarıyla yayın hayatına başlıyor” dedi.
Beyaz TV markası, Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından 8 Mart tarihinde Ankara Yenimahalli merkezli ‘Ses Televizyon Radyo Yayıncılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ adına koruma altına alınmış durumda. Sicil kaynaklarına göre, 2008 yılında sermayesi 250 bin liradan 2 milyon liraya çıkarılan ‘Ses Televizyon Radyo Yayıncılık’ta Ali Sabit Aksoy, Mehmet Orhan, Yusuf Ziya Nural, Ahmet Aslan ve Sadık Dik yüzde 20’şer paya sahip durumda gözüküyor. Şirketin bu yılki genel kurulunda ise yönetim kurulu üyeliklerine Ali Sabit Aksoy, Mehmet Orhan ve Serkan Korkutata’nın getirildiği belirtiliyor.


Cevizoğlu ve Tayyar ekranda
Osman Gökçek tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
“Beyaz TV’nin ana haber bültenini, genç ve yetenekli haberci Ferda Yıldırım sunacak. Basın kulisi programında, Sedat Yazıcıoğlu’nun moderatörlüğünde, Deniz Güçer, Fikri Akyüz, ve Nuriye Atabey, siyaset dünyasının önemli simalarını ağırlayacak. Düşünce Fırtınası’nda iki farklı isim Hulki Cevizoğlu ve Şamil Tayyar düşüncelerini çarpıştıracak.
Dinamit programında Latif Şimşek’in moderatörlüğünde Rasim Ozan Kütahyalı ve Can Ataklı karşı karşıya gelecek. Telefutbol’da, ünlü yorumcular Osman Tamburacı, Selçuk Yula, Sanlı Sarıalioğlu ve Erhan Köknar futbol dünyası tartışacak.
Kadın Kadına programında Gülay Kuriş, estetikten modaya, ünlü simaları ekrana taşıyacak ve kadın sorunlarına farklı bir bakış açısı getirecek.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin