Gökay Kalaycıoğlu ve Tuğçe Sarıkaya’dan rekor sunum!

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Genel Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Gökay Kalaycıoğlu ve Tuğçe Sarıkaya’dan rekor sunum!

Mezuniyet heyecanı yaşayan yaklaşık 7 bin öğrenci coşkuyla keplerini fırlatırken, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 20 bin kişi evlatlarının mezuniyet sevinci ile duygu dolu anlar yaşadı.



DEV MEZUNİYET TÖRENİNDE REKOR



Sabah 10:00'da başlayan ve 23:00’de son bulan dev törende bir de rekor yaşandı. Sunuculuğunu Haber Spikeri Gökay Kalaycıoğlu ve Best Model Tuğçe Sarıkaya 13 saat sahnede sunuculuk yaparak bir ilke imza attılar. Son dönemin aranan sunucuları Sarıkaya ve Kalaycıoğlu sahne performansları ve yüksek enerjili sunumları ile Pamukkale Üniversitesi Akademik Kadrosu ve davetlilerden tam puan aldı. Gün boyu süren ve üç periyodda gerçekleşen törende Pamukkale Üniversitesi’ndeki tüm fakülte ve yüksekokulların öğrencilerine başarı belgeleri takdim edildi ve dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Yepyeni bir hayata “ Merhaba “ diyen öğrenciler mutluluklarını Tuğçe Sarıkaya ve Gökay Kalaycıoğlu ile paylaştılar. Tören sonunda Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın elinden kendilerine özel hazırlanan plaketleri alan Sarıkaya ve Kalaycıoğlu öğrenciler ve aileler tarafından uzun süre alkış yağmuruna tutuldu. Yaklaşık olarak 13 saat kalarak bir rekora imza atan iki sunucu, sunum sonrası çok yorulup seslerinin kısıldığını fakat yine de mezunların o özel anlarına ortak olabilmenin yorgunluklarını hafiflettiğini söylediler.



“BUGÜN BİTİŞ DEĞİL, BAŞLANGIÇTIR”



Denizli Valisi Hasan Karahan, Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu’nun da katıldığı törende öğrencilere seslenen Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ; “Bugün bir bitiş değil, başlangıçtır. Pamukkale Üniversitesi bölgenin ve ülkenin gelişmesi için çalışan bir üniversitedir. Pamukkale Üniversitesi çeyrek asrı aşan tecrübe, 60 bini geçen öğrenci sayısı ve yaklaşık 3 bin 500 akademik ve idare personeliyle büyük bir ailedir. Hedefimiz üniversitemizi daha üst sıralara taşımaktır. Biz sizleri unutmayacağız. Sizleri özleyeceğiz ve alkışlıyoruz olacağız. Tüm güzellikler sizin olsun. Kısmetiniz bol, başarılarınız daim olsun. Kurumumuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum! ” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin