Genco, Onur Ünlü ve Ali Kemal Çınar’ın katılımıyla Beyoğlu Sineması’nda!

Film, 8 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00’da Beyoğlu Sineması’nda gösterilecek.

Google Haberlere Abone ol
Genco, Onur Ünlü ve Ali Kemal Çınar’ın katılımıyla Beyoğlu  Sineması’nda!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısında borçlarını ödemek için hayata geçirdiği kart projesini duyuran Beyoğlu Sineması’nda, bu hafta sonu sinemaseverleri bir araya getirecek keyifli bir gösterim gerçekleşecek.



Bağımsız filmlerin dağıtımcısı Başka Sinema Dağıtım ve Kariyo & Ababay Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen Başka Sinema’nın katkılarıyla 7 Temmuz’da vizyona girecek olan ödüllü film Genco, Onur Ünlü ve filmin yönetmeni Ali Kemal Çınar’ın katılımıyla 8 Temmuz Cumartesi günü saat 16.00’da Beyoğlu Sineması’nda gösterilecek. Film gösteriminin ardından, Çınar ve Ünlü izleyicilerin sorularını yanıtlayacakları keyifli bir soru-cevap oturumu gerçekleştirecekler.



Beyoğlu Sineması’na destek kapsamında başlatılan kart projesinin satışları www.beyoglusinemasikarti.com adresinden devam ederken, bu özel gösterim için satılacak biletler yalnızca Beyoğlu Sineması gişesinden temin edilebilir.



Daha önce gösterildiği festivallerden birçok ödül kazanan, fantastik komedi türündeki Genco filminin konusu şu şekilde:

“Ali Kemal daha beş yaşındayken başka dünyadan gelen biri ona süper güçler verir. Ama verilen bu güçler sınırlıdır. Kendisine verilen bu sınırlı güçlerle insanlara yardım eder. Kimliğini gizlemek için kostüm giyer ve kendisini Gênco olarak tanıtır. Ali Kemal arkadaşıyla birlikte vejeteryan bir kafe işletir. İşleri gittikçe kötüye gider. Ali Kemal’in sınırlı güçleri kendisini zaman zaman gülünç duruma düşürür. Bu durum Ali Kemal’i bunalıma sokar ve Ali Kemal bir süre evden çıkmaz. Daha önce kendisine yardım ettiği Salih bir gün kapısını çalar. Kız kardeşine yardım etmesini ister. Ali Kemal istese de, gücü yetmediğinden Salih’e yardımcı olamaz. Salih bu durumun üstüne gider ve Ali Kemal’le birlikte Ali Kemal’in gücünü geliştirmek için çalışmaya başlarlar.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin