'Gencecik taş gibi bir kadınım'

Yeliz Yeşilmen, vücudunda selülit olmadığını söyleyerek isyan etti.

Google Haberlere Abone ol
'Gencecik taş gibi bir kadınım'

Bodrum’da tatil yapan Yeliz Yeşilmen, vücudunda selülit olmadığını söyleyerek isyan etti. Yeşilmen, "Bütün Türkiye benim selülitlerimi konuştu. Kocam kızmazsa basının karşısına bikinimle çıkıp selülitlerim olmadığını gösteririm" dedi.



'Gencecik taş gibi bir kadınım'



Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen Bodrum Çarşısı'nda sanatçı Serpil Benay’a ait kafede kahvaltı yaparken görüntülendi. 'Fıstık çıkı çıkı' adlı şarkısının dünyada popüler olduğunu, Instagram sayfasının 50 milyon takipçisi olduğunu söyleyen Yeşilmen selülit haberlerine açıklık getirdi.



2 yeni sinema film teklifi oldu ifade eden Yeşilmen, "2 film, 1 televizyon programı var. Televizyon programı sabah magazini gibi olacak. Ben sürekli görüşüyorum projeler için ama artık kanallar fazla para vermiyor, farklı anlaşmalar yapılıyor. Benim de çocuklarımı bırakacağıma değmesi gerekiyor. Yaz boyu Bodrum’da dinleneceğim ve daha sonra çalışmaya başlayacağım" diye konuştu.



'Gencecik taş gibi bir kadınım' - Resim : 2



'Kocam kızmasa bikiniyle basın karşısına çıkıp selülitlerimin olmadığını göstereceğim'



Geçtiğimiz günlerde Alaçatı’da görüntülenen Yeliz Yeşilmen basında çıkan selülit haberlerine isyan etti. Yeşilmen şunları söyledi:



"Bütün Türkiye benim selülitimi konuştu. Asla bana ait olmayan bir durum. Bikini ile çıkacağım basın karşısına, eşim Ali bana kızar. Yoksa bütün basını çağırır bikini ile çıkardık karşınıza. O fotoğraf nasıl öyle oldu anlamadım. Hayranlarım bana yazmış, senin kafanı başka birine montaj etmişler diye. Ben geçen seneye göre kilo verdim.



'Gencecik taş gibi bir kadınım' - Resim : 3



Sezona böyle başlamak biraz hayal kırıklığı oldu. Diz kapağıma kadar selülitli çıkmışım. İllaki vücudunda selülit vardır ufak tefek ama öyle canavar gibi değil. Ayrıca vücuda neden takılıyorlar olsa da ne olur ki. Alaçatı'da ummayacağım bir anda çocuğumla ilgilenirken çekmişler. Ama böyle habersizce, 2 çocuk annesi ile neden uğraşıyorlar. Birde photoshop diyerek sosyal medyadan fotoğraflarımı alıyorlar.



'Gencecik taş gibi bir kadınım' - Resim : 4



Bir insanın siyah dar bir tayt ya da elbise giymesiyle, videosunun yanlış bir ışıkta çekilmesiyle arasında tabii ki fark olur. Hadi bakalım baba yiğitler çıksın öyle olmak için 30 kilo felan olmak lazım. Videoda normal çıkan herkes zafiyet geçiriyor, Afrikalı gibiler. Ekranda ince çıkan arkadaşlar 34 beden olan arkadaşlardır. Ben 38 bedenim, 44 beden değilim. 16 yaşındayken de 38 bedendim. Tabii ki çocuk doğurdum, kaslı bir vücudum olmayabilir.



'Gencecik taş gibi bir kadınım' - Resim : 5



Beni gösterdikleri şekilde de rezil bir durumda değilim. Ekranlarda gördüğünüz o güzel kadınlar 34 bedendir ve kemik yığınıdır. Ben kemik torbası değilim. Ben Beyonce, Jennifer Lopes tarzı bir kadınım. Balık etli bir kadınım ama balina değilim. Beni balina gibi göstermeyin. Gencecik, taş gibi genç bir kadınım."



'Gencecik taş gibi bir kadınım' - Resim : 6


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin