Genç yönetmenin çektiği klipler rekora koşuyor!

Anadolu Ateşi İstanbul reklam filminin kurgu yönetmenliğiyle tanınan Ozan Çifçi’nin çektiği klipler oldukça dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Genç yönetmenin çektiği klipler rekora koşuyor!

Henüz 24 yaşında olan genç yönetmenin klipleri rekora koşuyor.



YouTube’da 8 Milyona dayanan Ebil Erdan’ın ‘Güle Güle’ şarkısının klip yönetmeni Ozan Çifçi (Ouuzo) genç şarkıcı Zeyd’in de yönetmen koltuğuna oturdu.



Yönetmenliğini yaptığı Zeyd’in ‘Başım Belada’ klibi henüz bir hafta dolmadan 200 bin izlenmeyi geride bırakmayı başardı. Sosyal medyada gündem olan klibin en çok aksiyon sahneleri konuşuluyor.



Genç yönetmenin çektiği klipler rekora koşuyor!



Anadolu Ateşi İstanbul reklam filminin kurgu yönetmenliğiyle bilinen Ozan Çifçi; Kliplerimde farklı temalar bulundurmaya dikkat ediyorum. Klibin bir hikaye akışının olmasına ise özellikle dikkat ediyorum. Hem reklam filmimde hem de milyonlar tarafından izlenen Erbil Erdan’ın klibinde bu noktalara özellikle dikkat ettim. Son olarak Zeyd’in ‘Başım Belada’ şarkısı için çektiğimiz klipte bol bol aksiyon sahnelerine yer verdik. İzleyici çektiğim klipleri sevdi. Bu da beni oldukça mutlu ediyor. Daha güzel işler içinse kolları sıvamış durumdayım’’ açıklamasında bulundu.



 


Etiketler yönetmen klip
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin