Genç müzisyen Onur Can Özcan'dan acı haber!

Onur Can Özcan'ın cansız bedeni bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Genç müzisyen Onur Can Özcan'dan acı haber!

Şile’nin İmrenli Koyu’ndan denize açıldıktan sonra bindikleri fiber teknenin batması sonucu denizde kaybolan müzisyen Onur Can Özcan’ı (21) havadan ve denizden arama çalışmaları bu sabah saatlerinde yeniden başladı. Ekipler, az önce genç müzisyen Onur Can'ın cansız bedenine ulaştı.



Hürriyet'ten Aziz Özen'in haberine göre; İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma Timi, Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve gönüllü arama kurtarma ekipleri tarafından denizde sürdürülen çalışmalara, Sahil Güvenlik helikopteri de havadan destek verdi.



Cansız bedeni bulundu



Arama çalışmalarının başlamasının ardından genç müzisyen Onur Can Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldığı bilgisi geldi.



'Anormal dalga vardı'



Şile’de yaşayan ve haberi alır almaz teknenin battığı yere giden Ömer Koç, “sabah saat 07.30 sıralarında bir telefonla uyandım. Arayan bir abimiz, ‘Ömer sahile koş, bir tekne alabora oldu’ dedi. Evim yakın olduğu için hemen sahile koştum. Kayalığın arkasında alabora olduğu için tekneyi göremedim. Hemen benim teknemi suya attık ve buradaki bir arkadaşla kayalığa doğru gittik. 3 kişi kayalığın üzerine çıkmıştı. Bana suyun içindeki Recep Gülyıldırım’ı gösterdiler. Saçlarını görünce hemen denize atladım. Suyun üzerine çıkarıp kafasını yukarıya kaldırdım, nefes alması için. Ama maalesef kendinde değildi. Onu tekneye aldık. Bir saat kadar kayıp olan Onurcan Özcan’ı aradık. Ama anormal bir dalga vardı. Bizim tekneyi de kayalara vurabilirdi. Bir süre aradık ama bulamayınca kıyıya çıktık. Tam kayalıkları dönerken bir dalga gelip bindikleri tekneyi alabora etmiş” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin