‘Geleceğin Starı’ yarışmasının elemelerinde yaşanan büyük zorluk!

Star’ın yeni yarışma programı “Geleceğin Starı” için hazırlıklar tam gaz sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
‘Geleceğin Starı’ yarışmasının elemelerinde yaşanan büyük zorluk!

Jüri koltuğunda Hamdi Alkan, Nurgül Yeşilçay ve Fırat Parlak’ın oturduğu 25 Film imzalı yarışmaya rekor sayıda başvuru yapıldı.



39 bin kişinin müracaat ettiği “Geleceğin Starı”nda 7 bin 500 yarışmacı adayıyla yüz yüze görüşmeler yapıldı ve sonunda liste önce 70 kişiye indirildi. Yarışmada performans gösterecek olan 32 kişinin seçiminde ise jüri kararsız kaldı.



Çok yetenekli adayların başvuru yapması elemeyi zorlaştırdı. Şimdi zor da olsa 70 kişi arasından en iyi 32 kişi seçilecek. Haziran ayının son haftası ekrana gelmesi planlanan yarışmanın Berlin elemeleri ise iptal edildi. Türkiye’den beklentinin üstünde büyük katılım olunca Berlin’de elemeye katılacak adaylardan video istendi ve katılım yapan adaylar arasından da 1 kişi seçildi.



Büyük ödülü Star’ın yeni sezonunda yayınlacak bir dizide oynamak olan yarışmayı Müjde Uzman sunacak. 16 yarışmacının her hafta belirlenen konseptte oyunculuklarını sergileyeceği “Geleceğin Starı”nda Ferit Aktuğ, Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket yarışmacıların koçluğunu yapacak. 13 haftanın sonunda ekranın yeni 2 yüzü seçilecek.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin