Geleceğin Starı yarışmasında kimler koçluk yapacak?

Hamdi Alkan ve Nurgül Yeşilçay’ı buluşturan yarışmada koçluk yapacak isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Geleceğin Starı yarışmasında kimler koçluk yapacak?

Star TV’nin iddialı yarışması 'Geleceğin Starı'nın çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 25 Film’in imza attığı projede, önümüzdeki sezon Star’da ekrana gelecek olan dizilerinin bir tanesinde rol alacak yıldızlar seçilecek.



Yarışmanın jürisinde ise daha önce Beren Saat ile Engin Akyürek’in de seçildiği yarışmada da görev alan yönetmen Hamdi Alkan, ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ve bugüne kadar birçok ünlü markanın reklamlarına imza atan, 'Komedi Dükkanı' programının fenomen yönetmeni Fırat Parlak yer alıyor. “Geleceğin Star”ında ayrıca her hafta bir konuk jüri üyesi de programa renk katacak.



Yarışma boyunca oyuncu adaylarını sahneye hazırlayacak koçların isimleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket şu anda ismi netleşen oyuncu koçları arasında yer alıyor.



Star adaylarının seçimleri mayıs ayı içinde İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Eskişehir, Trabzon, Berlin ve Köln’de yapılacak. Yarışmanın yapılacağı duyulur duyulmaz Star TV ve 25 Film’e binlerce başvuru yapıldığı öğrenildi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin