'Geleceğin Sineması' jürisine dev isimler!

TÜRSAK Vakfı’nın Geleceğin Sineması’ jürisi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Geleceğin Sineması' jürisine dev isimler!

Sinema öğrencilerinin kısa film projelerini hayata geçirmeleri için her yıl destek veren TÜRSAK Vakfı’nın bu yıl 16. kez düzenlediği Geleceğin Sineması’na dereceye girecek filmleri seçecek olan jüri önemli isimlerden oluşuyor.



Türkiye genelindeki tüm üniversitelerin sinema ve medya bölümlerinde eğitim gören ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine açık olan yarışmanın başvuruları geleceginsinemasi.tursak.org.tr adresinden 18 Mart’a kadar gerçekleştirilecek olup ön eleme sonuçları 18 Nisan 2019 tarihinde açıklanacak.



Filmler için 27 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacak başvuruları, sinema sektöründe her bir alanında bir marka haline gelmiş usta isimler değerlendirecek. 16. Geleceğin Sineması Jürisi, Yönetmen Yüksel Aksu başkanlığında; oyuncu Ceren Moray, TÜRSAK Vakfı Başkanı yapımcı Elif Dağdeviren, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanı ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kemal Suher ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Selçuk Yavuzkanat'tan oluşuyor.



'Geleceğin Sineması' jürisine dev isimler!



'Geleceğin Sineması' yeniden şekillendi



Bir öğrencinin iyi bir kısa film yapması için gerekli maddi ve ayni imkanları yaratabilmek adına T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü ile TÜRSAK Vakfı’nın gerçekleştirdiği “Geleceğin Sineması”nda verilecek katkı da iki misline çıkartıldı.



Genç yetenekleri desteklemeyi ve sinemaya katkı sunmayı hedefleyen yarışmada bu yıl maddi desteğe hak kazanan 10 projeye 6 bin TL ve bunların arasından seçilen üç projeye de post-prodüksiyon desteği verecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin