Geçtiğimiz hafta en çok hangi Cumhurbaşkanı adayı konuşuldu?

Cumhurbaşkanı adaylarının sosyal medya performanları belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Geçtiğimiz hafta en çok hangi Cumhurbaşkanı adayı konuşuldu?

Cumhurbaşkanı adayları, seçime çok az bir zaman kalan şu günlerde, merakla takip edilmeye devam ediyor. Adaylar, projelerini anlattıkça, sosyal medya kullanıcıları, her bir seçim konusunu sosyal medyadan yorumluyor.



Medya Takip Merkezi’nin (MTM) sosyal medya çözümü DigiLUP’ın verilerine göre; siyasi liderler, sosyal medyada en fazla konuşulan konular arasında.



Muharrem İnce 1. Sırada



CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, bu hafta da birinci sırada yer aldı. Sosyal medya kullanıcılarından en fazla yorumu alan İnce’nin, 1.454.990 sosyal medya yansıması oldu.



Erdoğan’ın verilerinde artış var



Cumhur ittifakının cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu haftaki sosyal medya yansımaları, geçen haftaya oranla arttı. Erdoğan’dan bahsedilen sosyal medya paylaşım adedi 1.437.885 oldu.



Demirtaş yükselişte



Seçim çalışmalarını cezaevinden sürdürmesi ve sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkan Selahattin Demirtaş, 259.635 adet iletiye konu edildi.



Diğer partilerin cumhurbaşkanı adaylarının sosyal medyada yansımalarında da değişiklik var. Seçim yarışında tek kadın aday olan Meral Akşener, bu hafta 326.871 adet paylaşıma konu oldu.



Temel Karamollaoğlu’nun verileri bu hafta da azaldı ve bir alt sıraya yerleşti. Karamollaoğlu’nun bu haftaki sosyal medya yansıması 151.099 adet oldu.



Bu haftaki sıralamada da yerini koruyan ve sosyal medya yansımaları azalan, Doğu Perinçek’den 29.858 adet sosyal medya paylaşımında bahsedildi.



İşte, sosyal medya ölçümleme uygulaması DigiLUP’ın verilerine göre, cumhurbaşkanı adaylarının sıralaması:



Geçtiğimiz hafta en çok hangi Cumhurbaşkanı adayı konuşuldu?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin