Gazetecilerin gözünden PR sektörünün '1 numarası' hangi ajans oldu?

Marketing Türkiye Dergisi'nin yaptığı araştırma sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol
Gazetecilerin gözünden PR sektörünün '1 numarası' hangi ajans oldu?

Bersay İletişim Grubu, Marketing Türkiye Dergisi’nin yaptığı 'Gazetecilerin Gözüyle PR Sektörünün Enleri' araştırmasında 6 kategoriden 5’inde birinci oldu.  



Marketing Türkiye Dergisi’nin, aralarında ulusal medyanın üst düzey yöneticileri ve ekonomi sayfalarının yönetmenleri de olan 101 gazeteci ile online ve yüzyüze görüşme yöntemleriyle yaptığı araştırma 6 kategori üzerinden gerçekleşti. 'PR denince ilk akla gelen ajans', 'Organizasyon başarısı', 'Hız', 'Yaratıcılık', 'En fazla haber yayını' ve 'En olumlu imaja sahip PR ajansı' kategorileri belirlendi.  



Bersay İletişim Grubu, 'İlk akla gelen ajans', 'En hızlı ajans', 'Organizasyon başarısı', 'En fazla haber yayını', 'Yaratıcılık' kategorilerinde ilk sırada yer aldı.



Deneyimlerimizi sektörle paylaşırız



Bersay İletişim Grubu CEO’su Tolga Yücel, araştırma sonuçlarıyla ilgili olarak; "Marketing Türkiye Dergisi’nin 'Gazetecilerin Gözüyle PR Sektörünün Enleri' araştırmasında beş kategoride birinciliği elde etmek bizleri mutlu etti. Paydaşlarımıza bu değerlendirmeleri için teşekkür ederiz. Bersay İletişim Grubu olarak, sektörde yeni projeleri ve ilkleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Deneyimlerimizi sektörle paylaşmaya açığız. Bize göre, pazarın ve müşterinin değişimine paralel olarak, sektörde geliştirmemiz gereken çok yön var. Bu tip araştırmalar, son derece yararlı ve yön verici" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin