Gazeteci Özlem Gürses Me Talks'a konuk oluyor!

Reklamverenler Derneği, sektörün başarılı profesyonellerinin deneyimlerini ve en güncel konularını Me Talks etkinliği ile paylaşmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Özlem Gürses Me Talks'a konuk oluyor!

23 Kasım Perşembe günü saat 19:00’da Kolektif House Levent’te gerçekleşecek etkinlik, genç profesyonelleri, girişimcileri ve öğrencileri beşinci kez bir araya getirecek. Me Talks’un yeni konuğu ise “Bazen Olmaz” kitabı ile iş yaşamındaki başarılı yöneticilerin, sanatçıların, sporcuların başarısızlık hikayelerini kaleme alan gazeteci, yazar ve sunucu Özlem Gürses olacak. Gürses, etkinlikte “İş dünyasında başarısızlık nedir?” konusunu en çarpıcı örnekler ve hikayelerle interaktif olarak katılımcılarla değerlendirecek.



Başarısızlığın aslında büyük bir özgürlük ve vazgeçmenin ise büyük bir cesaret olduğunu belirten Özlem Gürses, Me Talks etkinliğinde, başarısızlığın ne demek olduğundan, içimizdeki yetersizlik duygusuna, hata yapma korkusundan, yanlış kararlarımızın ödettiği bedellere kadar birçok içeriği örneklerle katılımcılarla paylaşacak.  Etkinlikle Gürses, ayrıca “Bazen Olmaz” kitabından Ali Sabancı, Muhtar Kent gibi değerli yöneticilerin hikayelerini ve kişisel hayatında başarısızlık olarak nitelendirdiği ve kendisine hayat tecrübesi katan değerli örnekleri de aktaracak.



Etkinliğe katılmak isteyenler rvd@rvd.org.tr’den veya 0212 351 55 48’i arayarak ücretsiz olarak etkinliğe kayıt olabilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin