Gazeteci Hakkı Devrim'in ardından meslektaşları ne yazdı?

Ünlü gazeteci ve yayımcı Hakkı Devrim yaşamını yitirdi...

Google Haberlere Abone ol
Gazeteci Hakkı Devrim'in ardından meslektaşları ne yazdı?

Usta gazeteci ve yayımcı Hakkı Devrim, 87 yaşında hayatını kaybetti... Devrim'in ölüm haberini oğlu Serdar Devrim verdi. Duayen gazetecinin oğlu gazeteci Serdar Devrim, babasının saat 10.00 sıralarında vefat ettiğini söyledi. Bir süredir kanser ve yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gören Devrim'in cenazesi, yarın öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kilyos'taki aile mezarlığında toprağa verilecek.



Gazeteci Devrim'in vefat haberinin ardından meslektaşları ve ünlü isimler Twitter'da HakkıDevrim etiketiyle ustanın kaybı sonrası üzüntülerini dile getirdi. İşte o tweetlerden bazıları:



Okan Bayülgen: "Hakkı ağabeyi, "aklımı","hafızamı","gençliğimi" yitirdim. O bana gidenleri anlattı ben de yeni gelenlere onu anlatacağım."



Cüneyt Özdemir: "Sevgili Hakkı Devrim ile milenyum gecesi aralıksız 25 saat yayın yapmıştık. Yıllarca beraber programlar yaptık, köşelerimizden atıştık. Hakkı Devrim neşeli, munzır, zehir gibi bir zekaya sahip, eğlenceli bir abimizdi... Hoş bir seda bıraktı.. Allah rahmet eylesin.."



Sermiyan Midyat: "Kelimelerin sınırsız dünyası sizi sonsuz kılsın. Gülen yüzünüzdeki huzur; sonsuz uykuda sizinle olsun Hakkı Devrim"



Ahmet Mümtaz Taylan: "Beyefendiliğin bedenlenmiş hali Hakkı Devrim usta vuslata ermiş. Kalan benzeşlerine Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin..."



Nedim Şener: "Hakkı Devrim,her gazeteci üzerinde az ya da çok hakkı olan iyi bir insan, iyi bir gazeteciydi. Allah rahmet eylesin "



Yekta Kopan: "Bazı insanlarla tanışmış olmak hayata değer katar. Hakkı Bey merakını bilgiye dönüştüren özel bir adamdı. Çok üzüldüm."



Mirgün Cabas: "Eski program partnerim hakkı devrim'i kaybetmişiz. allah rahmet eylesin."



Emin Çapa: "Sevdiğimiz, saygı duyduğumuz bir büyüğümüzü daha kaybettik. Hakkı Devrim artık aramızda değil."



Selami İnce: "Hakkı Devrim vefat etmiş.Radikal'de Cihannüma adlı köşesinde öğrettikleri bile bu ülkeye çok büyük katkıydı. "



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin