Gaye Turgut Evin: Beni Affet'e dönmeyeceğim

Ünlü oyuncu, Hadi Be'nin konuğu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Gaye Turgut Evin: Beni Affet'e dönmeyeceğim

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı 'Hadi Be'nin konuğu, başarılı oyuncu Gaye Turgut Evin oldu. Hayli keyifli anların yaşandığı 'Hadi Be' canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan güzel oyuncu Gaye Turgut Evin, samimi açıklamalarda bulundu.



'Fas’ta büyük bir kitlem var'



Özellikle Fas’ta çok fazla hayran kitlesi olduğunu ve bu nedenle sık sık ülkeye gidip geldiğini söyleyen Gaye Turgut Evin “Ayda bir kez Fas’a gidiyordum. Çünkü orada çok büyük bir kitle var, izleyenler, sevenler sağ olsunlar. Oradaki birkaç markanın da reklam yüzüyüm. O yüzden sürekli gidip geliyorum. Yılbaşından önce de tekrar gideceğim. Vatandaşlık almamı söylediler hatta, ‘Ev alın, yatırım yapın’ falan da dediler ama ben düşünmüyorum.”



''Mahallenin kızı' imajından kurtuldum'



Yıllarca “Beni Affet” dizisinde Bahar karakterini canlandıran ve  üzerine yapışan “mahalle kızı” imajından kurtulmak istediği belirten  Evin, ‘Mahallenin kızı’ durumu oldu bende. Rolün üstünüze yapışması gibi bir durum vardır ya. Sürekli ağlayan, mahallenin cici kızı rolündeydim.  O yüzden genelde dönem hikayelerine ve içinde aksiyon olan işlere baktım’ dedi.



'Beni Affet’e dönmeyeceğim'



Ünlü oyuncu, “Hâlâ Beni Affet dizisine geri döneceğimi sanıyorlar. Ona da bir açıklık getireyim; neredeyse 1 yıl geçti ben ayrılalı ve artık diziye dönmeyeceğim arkadaşlar. Kesin dönmeyeceğim” dedi.



'İyi bıçaklanamıyorum'



Gaye Turgut Evin, en büyük eleştirmeninin eşi olduğunu söyledi ve ilginç bir anısını anlattı: “Bir keresinde çığlık çığlığa uyandım. ‘Nasıl olmadı ya, bu sahneyi bir daha çekelim, bir daha bıçaklayın beni’ diye bağırıyormuşum. Çünkü bıçaklandığım bir sahne çektik ve içime sinmedi. O sahneyi güzel oynayamadım. Eşime ‘Olmadı değil mi?’ dedim, o da ‘Evet, olmadı. Şöyle yapsaydın daha iyiydi’ dedi. Sonra bir kere daha çektik o sahneyi, ben yine yapamadım. İyi bıçaklanamıyorum ben. O yüzden gece ‘Bıçaklayın beni, bıçaklayın beni, bir daha çekin’ diye bağırmışım.”



Gaye Turgut Evin: Beni Affet'e dönmeyeceğim


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin