Galasına alkol ve sevişme krizi damga vurmuştu... İlk 3 günde kaç kişi izledi?

Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren Kaybedenler Kulübü Yolda filminin ilk üç günlük gişe rakamı belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Galasına alkol ve sevişme krizi damga vurmuştu... İlk 3 günde kaç kişi izledi?

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı ve başrollerinde yine Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in yer aldığı Kaybedenler Kulübü’nün ikinci filmi Yolda, 16 Mart’ta izleyicisiyle buluştu. 



Vizyondan 1 gün önce Kadıköy Rexx Sineması'nda düzenlenen filmin galasına oyuncuların alkollü gelmeleri ve film gösterimi esnasında oyuncu Kerem Fırtına'nın salonda bir kadınla öpüşmesi büyük tepki toplamıştı. Bu tepkilerin ardından filmin ilk 3 günde kaç kişi tarafından izleneceği ise merak konusu olmuştu.



Box Office verilerine göre; "Kaybedenler Kulübü Yolda" vizyona girdiği ilk hafta sonunda 158.901 kişi tarafından izledi. Film, bu hafta vizyona giren filmler arasında en çok izlenen film oldu.



İlk filmin açılışını ikiye katladı



2011 yılında vizyona giren ve bir fenomene dönüşen ilk filmin açılış gişesini ikiye katlayan Kaybedenler Kulübü Yolda,  büyük beğeni topladı. Sosyal medyada uzun süredir filmi bekleyen Kaybedenler Kulübü izleyicileri devam filmi Kaybedenler Kulübü Yolda’yla ilgili olumlu yorumlar yaptı.



Filmin başrollerinde Nejat İşler ve Yiğit Özşener’e Hande Doğandemir, Merve Çağıran, Rıza Kocaoğlu ve Sarp Akkaya eşlik ediyor.





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin