'Futbolcu musun, Kurtlar Vadisi'nde oyuncu mu?'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Futbolcu musun, Kurtlar Vadisi'nde oyuncu mu?'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Türk erkeğinin yüksek doz alkol eşliğinde saçmalaması



Arda Turan ve Berkay’ın bardaki kavgası geçen haftanın “şiddetli” gündemiydi. İki taraf farklı söylemlerle olayı anlatı. Arda Turan haksız bulundu. Konsey bu olayı nasıl yorumluyor?



Cengiz Semercioğlu: Arda Turan’ın haklı bulunacak  yanı yok. Bir insan bu kadar hatayı üst üste nasıl yapar?.. Silahlar, kurşunlar, mafyöz hareketler...



Futbolcu musun, “Kurtlar Vadisi”nde oyuncu mu? Bu kadar hata yapan birinin, karşı tarafı yalancılıkla suçlamasına da kimse inanmıyor tabii...



Arda giderek yalnızlaşıyor... Etrafında kalanlara bakın... Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz ve kardeşi Okan...



Onur Baştürk: Hastaneye silahla gelmek, yanlışlıkla olsa da ateş açmak, barda birine durup dururken kafa atmak... Bunlar tasvip edilecek şeyler değil. Medeniyetten uzak. Bu olaya dışarıdan bakınca görünen büyük resim de şu: İki ‘ergen’ ruhlu Türk erkeğinin yüksek doz alkol eşliğinde saçmalaması... Özellikle Arda bir an önce büyümeli artık.



Ömür Gedik: Başkasının burnunu kırma, ardından götürüldüğü hastaneye silahla gidip, silahı ateşlemenin bir açıklaması olamaz.



Arda bu konuda nasıl haklı olabilir ki! Arda’nın “Geçmiş yaşananları bilenler için neden böyle davrandığımı anlamak zor olmayacaktır” açıklaması alakasız.



Ülkemizi yurtdışında temsil eden bir futbolcunun adının anıldığı olaylara bakın, yazık gerçekten de!



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin