FOX'un yılbaşı tanıtım filmi yayınlandı

Tanıtım filmi geçtiğimiz akşam izleyiciyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
FOX'un yılbaşı tanıtım filmi yayınlandı

FOX’un yılbaşı tanıtım filmi geçtiğimiz akşam izleyiciyle buluştu. Üç günde tamamlanan çekimler; 25 ekran yüzü ile oyuncuyu bir araya getirdi, ünlü isimlerin coşku ve heyecanlı anları ekrana yansıdı.



SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU



FOX’un yılbaşı tanıtımı sosyal medyada da ilgi odağı oldu. Herkes tarafından beğenilip, paylaşılan film, kısa süre içerisinde yayıldı.



FOX OYUNCULARINDAN 'MUTLU YILLAR' MESAJI



Tanıtımda yer alan tüm oyuncular beyaza büründü, tüm sevdiklerine mesaj göndermeyi unutmadı. Kamera karşısına geçen oyuncular, herkese mutlu yıllar diledi.



SAHNE ARKASI



Çekimlerin ilk günkü misafirleri “Kalbimdeki Deniz” dizisinin sevilen oyuncuları Kutsi ile Özge Özberk oldu.



“İlk Buluşma” programının moderatörleri Şinasi Yurtsever ve Sinan Çalışkanoğlu çekim sırasındaki şakalaşmalarıyla yapım ekibine herzamanki gibi keyifli anlar yaşattı.



Pazar günlerinin en çok izlenen dizisi Savaşçı’nın başrol oyuncuları Berk Oktay, Murat Serezli, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Sarp Levendoğlu Eskişehir’deki setlerine bir gün ara vererek, yılbaşı çekimlerine katılan üçüncü ekip oldu.



Çok yakında FOX izleyicisiyle buluşacak olan “Adı: Zehra...” dizisinin başrol oyuncuları Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy ve Hatice Aslan’ın da objektifler karşısındaki yüksek enerjileri ve uyumları tüm ekibin takdirini topladı.



İkinci günün ilk misafirleri “Kadın” dizisiyle büyük beğeni toplayan Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar oldu.



“Şevkat Yerimdar” oyuncuları Özgürcan Çevik ve Başak Parlak’tan sonra ise FOX ekranlarında “Yaparsın Aşkım” adlı yarışmayı sunmaya hazırlanan İlker Ayrık, kamera karşısına geçti.



Çekime giren son ekip ise “Bizim Hikaye” oyuncuları oldu. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’lı ekip, neşesiyle yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



Üçüncü günün hazırlıkları da sabahın erken saatlerinde başladı.



FOX Haber ekibiyle başlayan çekimlerde; Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya, İlker Karagöz ve Gülbin Tosun hoş sohbetleriyle setin enerjisine enerji kattı.



Üçüncü günün çekimleri, ekranların sevilen ismi, usta oyuncu ve sunucu Selçuk Yöntem ile tamamlandı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin