FOX'ta yeni bir günlük dizi başlıyor!

Focus Film’in yapımcılığını üstlendiği yepyeni günlük dizi 'Esaretim Sensin' ne zaman başlayacak?

Google Haberlere Abone ol
FOX'ta yeni bir günlük dizi başlıyor!

Unutma Beni’nin yapımcı firması Focus Film’in yapımcılığını üstlendiği yepyeni günlük dizi Esaretim Sensin, 30 Ocak Pazartesi günü FOX’ta başlıyor. Ankara’da geçen ve senaryosuyla dikkat çeken yeni dizinin kadrosunda ise Elif Güçkıran, Kerem Baydar, Yağmur Özbasmacı Mermer, Metehan Şahiner, Selin Işık, Elif Melda Yılmaz, Özgür Özberk gibi isimler yer alıyor.



Ankara’nın ünlü ailesi Kırımlılar'ın küçük kızı Yasemin, hastalıklı bir tutkuyla aşık olduğu sevgilisi tarafından terk edildikten sonra intihara teşebbüs eder. Geçirdiği kazanın ardından bir bitki gibi yaşamaya mahkum olan Yasemin çevreden gizli bir klinikte tedavi görmektedir. Kırımlıların büyük kızı Simay kız kardeşinin başına gelenlerin sorumlusunu bulacağına yemin eder. Simay Kırımlı kazadan bir yıl sonra şirketlerinde çalışmaya başlayan genç iş adamı Doruk’a aşık olur. Doruk, Simay’ın yıllardır kimseye açmadığı kalbini kazanmayı başarmıştır. Simay’ın kalbini kaptırdığı genç adamın, intiharına sebep olan hastalıklı aşkı Doruk olduğunu fark eden Yasemin, ikilinin hayatına kara bir bulut gibi çökecektir.



Diğer yandan Kırımlı ailesine davetsiz bir misafir gelir: Bu anne Begüm’ün kuzeni Alev’dir. Alev, 20 yıl önce ailede büyük bir skandala sebebiyet vermiş ve bu yüzden yurt dışına gönderilmiştir. Alev’in ailenin ortağı Aslan’dan olan gayr-ı meşru kızı ise, öldü denilerek elinden alınmış ve kahyaya verilmiştir. Yıllar sonra Alev’i ülkeye döndüren gerçek, kızının yaşadığını öğrenmiş olmasıdır. Bunun intikamını Kırımlılardan almaya yemin etmiştir.



Alev’in kahyanın evinde büyüyen kızı Perihan ise evin tek oğlu Kerim’e sırılsıklam aşıktır. Aralarındaki büyük farklar nedeniyle Kerim’e asla sahip olamayacağını düşünen Perihan Alev’in gelişiyle hayallerine adım adım yaklaşmaya başlar. Perihan, bir gölge gibi etrafında olan gerçek annesi Alev sayesinde büyük aşkı Kerim’i önce sevgilisi İpek’ten ayıracak sonra ise ağına düşürecektir.



Esaretim Sensin ilk bölüm fragmanı yayınlandı!




Etiketler fox yeni dizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin